Кінець світу відміняється! Принаймні для білоцерківських театралів!

04 грудня 2012, 16:43
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
386
Кінець світу відміняється! Принаймні для  білоцерківських театралів!

Новорічні свята починаються 22 грудня в театрі Саксаганського прем’єрними шоу.

Поки песимісти скуповують свічки перед черговим, цього року призначеним на 21 грудня, «кінцем світу», життєрадісна частина населення міста Добра може вже зараз оголосити бойкот усім псевдопророцтвам і почати цю «акцію протесту» зі штурму кас рідненького улюбленого театру ім. Саксаганського, який вже з 22 грудня запропонує білоцерківцям святкову розважальну програму для дітей та дорослих, присвячену Новому року. 

-          Новорічна казка «Агенти новорічної безпеки», - розповідає  головний режисер театру, директор з творчої діяльності, постановник новорічної казки Наталя Гаєвська, -  проходитиме у вигляді інтермедії – з піснями, іграми, танцями. Це нова п’єса, нового автора з абсолютно новими персонажами. Сюжет складається з героїв мультфільмів, які зараз дуже популярні у дітей, це і Базз-рейнджер з «Історії іграшок», і Кіт в чоботях зі «Шрека». Вистава наповнена музичними номерами і безпосередньою роботою з залом, де діти беруть участь в самій казці – допомагають головним героям до самої розв’язки.

Новорічне вечірнє шоу «Буря в келиху шампанського» йтиме на сцені театру з 25 грудня. Постановники акцентують увагу на тому, що дійство орієнтоване на дорослу аудиторію, в анонсах зазначено  віковий ценз «18+».

-          Ми відійшли від концепції Діда Мороза та Снігурки, - розповідає режисер театру, постановник новорічного шоу Наталія Слепченко, -  і вирішили обіграти типові ситуації, які можуть відбуватися з людьми у Новий рік. Це супроводжуватиметься гумором, там не буде одного ведучого, будуть різні персонажі, на які нанизуватимуться концертні номери. Ми запропонуємо різні, нестандартні за постановкою і стилістикою, жанри вокалу, танців, також не оминули жанр скетч.

Скетч – це невеличка комічна п’єса з кількома персонажами. Глядачі полюбляють різні скетч-шоу на телебаченні («Джентльмен-шоу», «Файна Юкраїна» тощо). Ми бачили трагічні, драматичні, комедійні постановки нашого театру, і от, нарешті, із задоволенням поспостерігаємо як покажуть себе наші улюблені актори в скетчах.

Генеральний директор, заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Усков повідомив, що у зв’язку з ретельною підготовкою до новорічної програми, довелось перенести дві прем’єрні вистави, які готують Тарас Мазур та В’ячеслав Стасенко на наступний рік. Адже всі сили театру зосереджені на новорічному репертуарі.

-          Я часто чую різного роду зауваження про те, що у нас, в місті, не дбають про людей і не пропонують їм на новорічні свята цікаві події. Я хочу донести інформацію до всіх і кожного, що ми піклуємося про нашу улюблену публіку і регулярно оновлюємо для неї репертуар. Зокрема, в новорічнім шоу буде 2,5 години зовсім нових номерів, яких ви не бачили раніше. Приходьте до нас, я обіцяю, що наша святкова програма буде цікавою для всієї вашої родини, – закликав Усков.

Отож програма наступна:

Пригодницька казка «Агенти новорічної безпеки» (рекомендовано для сімейного перегляду, вікових обмежень немає)

22, 23, 29, 30 грудня - початок о 12:00

2, 3, 4, 5, 6, 7, 12, 13 січня - початок об 11:00, 13:00, 15:00

8, 9, 10, 11 січня - початок об 11:00, 13:00

Новорічне вечірнє шоу «Буря в келиху шампанського» (віковий ценз «18+») 25, 26, 27, 28, 29, 30 грудня - початок о 19:00

Тетяна Виговська
Фото: Костянтин Климчук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Біла Церква,свято,театр ім. Саксаганського,Новий рік
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.