Ірина Фаріон. Від книги до мети - авторський проект пані Ірини.

07 грудня 2012, 22:39
Власник сторінки
0
799
Ірина Фаріон. Від книги до мети - авторський проект пані Ірини.

Зустріч із відомим істориком Андрієм Козицьким та презентація його книги "Геноцид та політика масового винищення цивільного населення у ХХ ст. (причини, особливості, наслідки)".

В рамках авторського проєкту Ірини Фаріон - "Від книги до мети" відбулась зустріч із відомим істориком - Андрієм Козицьким та презентацію його книги "ГЕНОЦИД ТА ПОЛІТИКА МАСОВОГО ВИНИЩЕННЯ НАСЕЛЕННЯ У ХХ СТОЛІТТІ. (ПРИЧИНИ, ОСОБЛИВОСТІ, НАСЛІДКИ)"


Коли жінку болить і вона бачить, що прихистку у правді немає ні від кого, вона стає сильною і рішучою на її захист. І тоді не потрібно шукати розуміння таким діям, бо жінка робить не своє, а краще по-джентельменськи перебрати її ношу на себе. 

Раб це не людина, це майно господаря, в нього всі істини і мірило цього світу ті, які йому дав його господар. Господар дарма годувати не буде, отож раби і відпрацьовують, гавкаючи на людей. Голова в раба як вінчестер на компі, що в нього віллють те він і буде видавати в яких він більший, ті гавкають і лукавлять, а в кого менший ті просто кидають на всі боки ядовиту слину, тільки думати не для них.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.