Симптоматично

12 грудня 2012, 15:45
Власник сторінки
0
577

ВР

Сьогодні перше пленарне засідання ВР. Обрано тимчасову призідію ВР, доки не буде обрано спікера та заступників спікера. В тимчасовій призідії сидять представники всіх п'ятьох парламентських фракцій. Зараз питання - чи має право КПУ на створення парламентської фракції? Адже, за поданням самих комуністів від 06-го листопада, самі ж комуністи "проштовхнули" зміни до регламенту ВР, а саме - що парламентська фракція має бути тільки, якщо разом із партійним списком є мажоритарники. Як ми всі знаємо, комуністична партія України не отримала жодного мажоритарника.

Представник ВО Свобода у призідії ВР зачитав пропозицію щодо членів лічильної комісії ВР, яка, до речі, має дати висновок щодо "життєдіяльності" електронної системи "Верховна Рада-3" та її завєтної сенсорної клавіши, де він чітко зазначив, що КПУ - не фракція. Він сказав так: "Представники комуністичної партії". Решту представників Кошулинський (ВО Свобода") виголошував як представників парламентських фракцій.

І що? Тушкована "Батьківщина" одразу накинулась на "Свободу" із "розгромною критикою", неначе це завчасно було сплановано, мовляв, на якій підставі "Свобода" пропонує представників фракції комуністів. Вибачте, перед цим Олег Тягнибок, буквально за пару хвилин до цього мав слово щодо процедурних питань, і він чітко завважив щодо неприпустимості створення парламентської фракції комуністів, бо це є порушення регламенту ВР, який "проштовхнули" самі ж комуністи... за допомогою ПР. Кошулинський жодного разу не вжив терміну "фракція" по відношенню до КПУ. "Батьківщина" вже обрушилась із критикою "Свободи"...

Заклятий союзник?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.