Коли всі - Миколаї

18 грудня 2012, 20:44
Власник сторінки
0
211

У дитинстві вважав День Святого Миколая особливим святом. Минули роки, вже й свої діти виросли. Однак відчуття та віра в хоч і маленькі, але чудеса залишилась.

Це чудова християнська традиція, яку в родині передаємо від покоління до покоління.  

У нашій родині День Святого Миколая завжди був святом. Пам'ятаю як у дитинстві, я старанно чекав і вірив на гостинці від Миколая. Одного разу він приніс мені іграшкову машину, яку я зберігав до 18 років. Потім вже під час навчання в молодших класах зрозумів, що подарунки дарував не Святий, а батьки. Від цього цінував подарунки навіть більше. Адже вони старались для мене. Взяти хоча б ту ж машину. Думаю, тоді вона коштувала не дешево.

В таких же традиціях виховував і власних дітей. В ніч на Миколая хлопчаки довго не могли влягтися, бо чатували на подарунок, ділились мріями та сподіваннями. Каюсь, ми з дружиною підслуховували та намагатись втілювати мрії дітей.

У нашій родині Миколай —це свято див та дитинства. Ми відзначаємо Новий рік, але це свято для всіх. А Святий Миколай, на відміну від Діда Мороза, приходить лише до дітей.

В переддень свята, хочу побажати, щоб кожен зробив свою частинку дива. Кожен став Святим Миколаєм. І не тільки для рідних. І не тільки в цей день. Адже для добрих справ не потрібна причина. Хай кожен буде послідовником чудотворця.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.