Підсумки 2012 року

06 січня 2013, 00:40
Власник сторінки
0
194

Україна святкує. Традиційно в перші дні Нового року підбивають підсумки року, що минув. Не буду навантажувати вас подробицями, зауважу лише декілька найпам`ятніших моментів.



Приємно відзначити, що у 2012 вдалося зробити чимало добрих справ для мешканців свого виборчого округу №5 у Рівному. Масштабні ідеї ще попереду, але найважливіше – зміг бути корисним рівнян у вирішенні низки простих, однак наболілих, питань. На мою думку, в цьому і полягає робота депутата-мажоритарника в міській раді. Бо разом з мешканцями легше контролювати виконання зобов`язань міською владою, комунальниками.

А ще – пишаюсь тісною співпрацею з військовослужбовцями Полку зв’язку 13 армійського корпусу. До речі, до Дня збройних сил та новорічних свят запросив виступити на урочистостях ансамбль "Віват". Приємно, було почути слова вдячності на свою адресу і від військових. Як я зазначав у попередніх блогах, підтримувати армію - обов’язок кожного громадянина України.

У 2012 році вдалося провести у місті етап Кубка України серед стронгменів "Рівне стронгмен CUP", де під проводом Василя Вірастюка змагались силачі з усієї України. Такий захід зібрав чимало схвальних відгуків та зацікавив рівнян. Дай Боже сил і наснаги, проводити такі змагання у місті й надалі. Здійснив також ще одну свою мрію – встановив у Парку молоді "Карету кохання", біля якої можуть фотографуватися та залишати послання усі молодята Рівного.

Приємно було співпрацювати творчими та соціально активними відомими рівнянами. Разом провели низку соціальних фотографічних проектів - "Жінки. Мрії" та "Різдвяне диво". Разом з колегами-однопартійцями з ВО "Батьківщина" підтримав створення у місті центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з особливими потребами "Передзвін", встановлення у пам`ятника Нілу Хасевичу.

Це якщо говорити коротко. Власне, так і треба, адже усі думки вже заполонили плани та мрії на 2013 рік. Але про це читайте згодом у нових публікаціях у моєму блозі.

Щастя, здоров`я, добробуту кожній родині! З Різдвом Христовим!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.