Нано-Русь

07 січня 2013, 22:35
Власник сторінки
0
244
Нано-Русь

Та Стєрх Всєя Русі

Експерти пояснили лідерство Путіна в рейтингу впливових політиків.

Суть така: Путін впливовий у зв'язку з тим, що авторитарно може прийняти практично будь-яке рішення, а, наприклад, Обама повинен постійно маневрувати серед опонентів у Білому Домі.

Впливовість Путіна так само пояснюється його пафосним кукарєканням із Кремля, поки "не найвпливовіші" президенти проводять активну світову політику, скидаючи режими і домагаючись успіху, як у часи колишньої славетної колонізації. Звичайно, не помиляється той, хто нічого не робить.

Самий "впливовий" Путін стрімко втрачає союзників і партнерів, економічним шантажем втягуючи колишні республіки СРСР до сфери впливу поки ще жірнючої від продажу надрових ресурсів Роісянскої "Імперії", але не дуже вдало, тому опливша пика увядаючого Владіміра Палкіна і його придуркувата самодурська "політика" залучити нікого, крім старіючих французьких акторів, не в змозі.

"Найвпливовіший" Стерх Всієї Русі не в змозі налагодити мир в Дагестані та інших республіках СК, куди там йому сунути свої іржаві танки в інші країни ...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.