«Кузькіна мать» - ворогам.  Кукіш – народу.

08 січня 2013, 20:45
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
269

«Радянським Союзом керували дураки і злочинці… Горбачов розвалив своїм «мудрішим» керівництвом країну, пограбував її народ і кинув на роздирання іншим, ще більш жорстоким хижакам і грабіжникам».

  Прочитав цікаву і повчальну книгу Віктора Суворова «Кузькіна мать» - правдивий і логічний розбір зальотів радянських вождів у післясталінський період в зовнішній і внутрішній політиці. «Кузькіна мать» - це термоядерна погроза капіталістичному оточенню «імперії зла» і залізна завіса мешканцям комуністичних країн; це зосередження всіх матеріальних і людських ресурсів на виконання амбітних, шовіністичних намірів правлячої хунти протистояти «загниваючому» капіталістичному оточенню і на утриманні  своїх зубожілих громадян у покорі.

  В «післямові» до цієї книги автор робить висновок: «Радянським Союзом керували дураки і злочинці… Горбачов розвалив своїм «мудрішим» керівництвом країну, пограбував її народ і кинув на роздирання іншим, ще більш жорстоким хижакам і грабіжникам».

 Що Михайло Горбачов недалекий, я відчув в перші місяці його правління після безглуздих постанов про боротьбу з п’янством і нетрудовими доходами. Та відомий революціонер-анархіст Б.А. Кропоткін  знав про це на початку минулого століття: опонуючи Плеханову, який намагався примкнути до Леніна, Кропоткін застеріг його, що Ленін створив партію натовпу, яка не здатна обрати своїм вождем достойного представника; що із зростанням чисельності партії на вершину владної піраміди завжди вилізатиме її вихованець, менш здібний  за попередника. В цьому і я переконався, коли порівняв наслідки розумових і державницьких  здібностей партійних керівників радянської імперії - Леніна, Сталіна, Хрущова, Брежнєва, Андронова, Черненко, Горбачова. Переконався не тільки зі своїх життєвих спостережень (не бачив живого тільки Леніна), а й з прочитаних книг багатьох авторів, у тому числі - Віктора Суворова: «Ледокол», «День «М», «Последняя республика», «Тень победы», «Самоубивство», «Очищение».

 Та мене не заспокоює  висновок Віктора Суворова, що нас кинули на роздирання ще більшим грабіжникам. Сьогодення це не спростовує, як не спростовує і застереження Кропоткіна. Дійсно, керівництво двох найбільших партій очолюють найменш достойні,  які в своїх амбітних цілях  роздирають суспільство, мутять політичну воду, щоб виловити і привласнити останній крупняк. Оцінюючи наслідки ганебних, змовницьких  угод з Росією (Московську -2009, Харківську – 2010), не виключаю подальшу співпрацю  цих партій корисливого натовпу із східним сусідом у виготовленні засобів погроз Заходу за рахунок  подальшого зубожіння  братніх народів. Здається – на інше їх не вчили.

 До речі. Віктор Суворов так оцінив свою основну книгу про таємниці Другої світової війни:  «Множество вопросов в своих книгах я не рассматривал — тема-то неисчерпаемая. Но возьмите любой непонятный вопрос, и «Ледокол», как золотой ключик, вам ответ откроет»... Я переконався, що подібним золотим ключиком до глибшого пізнання реалій післявоєнного протистояння двох систем і умов самовиживання людей в Радянському Союзі є його книга «Кузькина мать».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.