Про расизм

10 січня 2013, 12:58
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
351
Про расизм

Добрий день, мої дорогі любителі футбола.

Оскільки були новорічні свята, різне там хуйо-майо, Різдво Христове і я тілько вийшов з п’яного угара, то пропустив от таку подію:

«Милан» ушёл с поля из-за расистских оскорблений

Товарищеский матч между «Миланом» и клубом четвёртого дивизиона чемпионата Италии «Про-Патриа», проходивший в четверг на стадионе «Карло Сперони» в городе Бусто Арсизио, был прерван на 26-й минуте. Полузащитник красно-чёрных Кевин-Принс Боатенг после расистских оскорблений в его адрес снял футболку и покинул поле. Затем его примеру последовали партнёры по команде.

Заїбала ця боротьба з расизмом, заїбали ці недочоловіки, що грають у колись чоловічу гру, заїбало ФІФА та УЄФА зі своєю боротьбою з усім чоловічим, що ще тільки залишилося у колись чоловічій грі. Вихолостили, кастрували, згвалтували – ось що роблять зараз з футболом. Гра підарасів та жінкоподібних уйобків, ось на що перетворили колись чоловічу гру. Тільки третій дивізіон чемпіонату Шотландії, тільки хардкор, блять!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.