Злочин може бути справою аморальності!

12 січня 2013, 15:21
Власник сторінки
Будильник!
0
740
Злочин може бути справою аморальності!

.


- ... «Хімічні дощі, радіація отруять грунт воду, уб'ють людей, тварин, риб, дерева, рослини. - Все для життя буде не придатне. Сморід від гниючих трупів, які буде не кому прибирати - пошириться всюди і залишилися, вмираючі живі, будуть заздрити мертвим »... чванливість, достаток, зарозумілість,« важливі справи »- вмить звернуться в порох! ЧИ МОЖНА ЗМІНИТИ? - ТАК! - Якщо до питань моральності, не будемо, так безтурботно й легковажно ставитися.

Скільки сьогодні в суспільстві варто моральність - анітрохи. - Вона безпритульна, як «сирота». Її цураються, бояться, зневажають, їй зловтішаються. Яка ж її справжня ціна?

Скажіть - чи багато ви знаєте моральних людей? - Мало! А, скільки виготовлено ядерної зброї здатного багато разів знищити все життя на Землі? - Багато!

Чи багато тих, хто зло не відповість злом - мало! А, чи багато тих, хто зло відповість більшим злом - багато! - Ви бачите самі, наскільки світ крихкий і чого варте життя людства, що перебуває у владі амбітних політиків і аморальності.

Подумайте і скажіть, як сьогодні вибирається влада. - Обманом, користю, підкупом. - Хто в результаті такого відбору приходить до управління? Кому люди довіряють себе?

Хто перевіряє - скільки керівник моральна людина? - Ніхто. Нікому навіть і в голову не приходить перевірити майбутнього лідера на таку «дрібницю» - на моральність! - Це неприпустима безтурботність і справжня загроза безпеці життя всіх!

Наука, що пішла далеко у розвитку вперед, передала в руки випадкових людей із влади - «ядерну кнопку». В якій небезпеці перебуває все життя на Землі, коли управління знаходиться в руках аморального людини - президента, політика, генерала, офіцера? -

«Хто рухається вперед у науках, але відстає в моральності, той більше йде назад, ніж вперед». (IV століття д.н.е. давньогрецький філософ, вчений, мудрець Аристотель).

Людина, що відірвався в науках вперед, але відстає в моральному розвитку, катастрофою відкине себе назад - в печерний вік, коли рівень його знань і моральності зрівняються. - І, це було б йому «за щастя», якщо виживе.

Кажуть, що ми нинішні - четверте покоління людей на Землі. Цілком можливо, що попередні «титани розуму і тіла» знищили себе, також - аморальністю.

Розумний, хитрий, аморальний - найбільша загроза життю Землі і Людства. За свої амбіції, такий (такі) не зупиняться - ні перед чим. - І, тоді, передбачене зло збудеться!

Можемо не вірити людям і собі. - Тільки, одного нашого бездіяльноi невіри - мало. Потрібні конкретні справи нашої волі. - В інтересах життя людей, людську аморальність - приборкати. І, це повинні зробити ЗМІ, і громадянське суспільство, i кожен особисто.

_____________________________________________________


…«Химические дожди, радиация отравят почву воду, убьют людей, животных, рыб, деревья, растения. - Всё для жизни будет не пригодно. Зловоние от гниющих трупов, которые будет не кому убирать – распространится  повсюду и оставшиеся, умирающие живые, будут завидовать мёртвым»… Чванливое довольство, высокомерие, «важные дела» - вмиг обратятся в прах! МОЖНО ЛИ ИЗМЕНИТЬ ПРЕДНАЧЕРТАННОЕ? – ДА! - Если к вопросам нравственности, не будем, так беспечно и легкомысленно относиться.

Сколько сегодня в обществе стоит нравственность – нисколько. – Она беспризорная, как «сирота». Её сторонятся, боятся, презирают, ей злорадствуют. Какова же её настоящая цена?

Скажите - много ли вы знаете нравственных людей? – Мало! А, сколько изготовлено ядерного оружия способного много раз уничтожить всю жизнь на Земле? – Много!

Много ли тех, кто назло не ответит злом – мало! А, много ли тех, кто назло ответит большим злом – много! – Вы видите сами, насколько мир хрупок и чего стоит жизнь человечества, которое находится во власти амбициозных политиков и безнравственности.

Подумайте и скажите, как сегодня выбирается власть. – Обманом, корыстью, подкупом. – Кто в результате такого отбора приходит к управлению? Кому люди вверяют себя?

Кто проверяет - сколько руководитель нравственный человек? - Никто. Никому даже и в голову не приходит проверить будущего лидера на такую «мелочь» - на нравственность! – Это недопустимая беспечность  и настоящая угроза безопасности жизни всех!

Наука, ушедшая далеко в развитии вперёд, передала в руки случайных людей из власти - «ядерную кнопку». В какой опасности находится вся жизнь на Земле, когда управление находится в руках безнравственного человека – президента, политика, генерала, офицера? -

«Кто двигается вперёд в науках, но отстаёт в нравственности, тот более идёт назад, чем вперёд».(IV век д.н.э. древнегреческий философ, учёный, мудрец Аристотель).

Человек, оторвавшийся в науках вперёд, но отстающий в нравственном развитии, катастрофой отбросит себя назад - в пещерный век, когда уровень его знаний и нравственности сравняются. - И, это было бы ему «за счастье», если выживет.

Говорят, что мы нынешние - четвёртое поколение людей на Земле. Вполне возможно, что предыдущие «титаны ума и тела» уничтожили себя, также – безнравственностью.

Умный, хитрый, безнравственный – самая большая угроза жизни Земли и Человечества. За свои амбиции, такой (такие) не остановятся – ни перед чем. – И, тогда, предсказанное пророчество катастрофы сбудется!

Можем не верить людям и себе. - Только, одного нашего бездеятельного неверия - мало. Требуются конкретные дела нашей воли. - В интересах жизни людей, человеческую безнравственность - обуздать. И, это должны сделать СМИ, и гражданское общество,и каждый лично.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.