Що таке Україна? 3

16 січня 2013, 06:37
Власник сторінки
0
291

....


Нація починається тоді, коли люди на певній території і певної національності здатні, спроможні демонструвати власне пояснення природних процесів.
Це саме те, що є важливим і необхідним у формуванні поведінки як окремо взятої людини, так і соціуму в цілому.
В такий спосіб люди отримують інструментарій відмежовувати думку, що має форму слів і фраз від порожніх слів і фраз. Спочатку це були міфи, наративи…
                               ---
На цей час вже достатньо накопичилось фактів діяльності(нав’язаної українцям) діючої соціальної системи(в подальшому ДСС), які дозволяють зробити певні узагальнення стосовно «перспектив» цієї системи. 
Нагадаємо, що судова система є виразником економічної системи. Це догма. І щоб
  змінити судову систему необхідно змінити економічну систему. Підтвердження цієї тези знаходиться в самих судових рішеннях.
Ось три судові справи, які цілком характеризують ДСС.
 Вбивство Індила у відділку міліції. Головним мотивом у цьому вбивстві є демонстрація влади міліцією відносно інших громадян. Мається на увазі тих, хто довірливо йде на виборчі дільниці й віддає свій голос; навіть не підозрюючи, що з отим «голосом» віддає усі свої права, залишаючи собі лише обов*язок платити податки, за рахунок чого і утримується міліція.
Вбивство Оксани Макар. Основою цього злочину є схема відбору кадрів для ДСС. Тільки неймовірний випадок завадив «претендентам» отримати теплі місця на початковому районному рівні в цій Системі.
Основний мотив третьої справи – це боротьба за трон у у цій Системі. Мова йде про ув’язнення Ю. Тимошенко іЮ.Луценка.
До речі, у жодній із справ в резолютативній(висновках) частині ми не знайдемо обґрунтування того, що діюча судова система вже нездатна забезпечувати верховенство права. Адже вся Система працює над тим, щоб представити ці справи суспільству, як звичайні буденні злочини.
Про «ефективне» втручання в економічні процеси такої судової системи красномовно говорить і загальний економічний стан України з її боргами. Тобто, навіть якщо оминути корупційну складову офіційні(бюджетні) витрати на судову гілку влади є необґрунтованими…
Діючу систему можна охарактеризувати як систему породження злочину. Таким чином всі, хто береться за її вдосконалення є звичайними злочинцями.
Щоб оста
ння теза не виглядала такою шокуючою, необхідно з*ясувати етимологію(походження) злочину в цій Системі.
На сьогодні науці відомі лише дві ідеології. Якщо оминути їх похідні(що первинне: матерія чи дух?), то матеріалістична і ідеалістична ідеології саме в декларативних своїх частинах цілком прийнятні для нормального співіснування людей в таких суспільних організаціях. Але, як свідчить історичний досвід, становлення цих ідеологій призводить лише до фізичного знищення великої кількості людей.
Свідомо чи ні, є дуже багато бажаючих «поєднати» наукову думку, сутність якої не тільки берегти життя, а й робити його осмисленим, а саме тому привабливим і виразним, із злочином як таким. Християни, наприклад, оголосили, що все належить Богу(!); комуністи, націоналісти, що все належить народу(!). І саме на тих підставах  вони можуть прийти і забрати не тільки майно, а й життя...
Накопичений(науковий) досвід змушує нас усвідомити, що певна маса озброєних людей з будь-яким прапором над головою (релігійним, національним чи ще якимось), на яких зазначена мета діяльності, і є похід
ю злочину як такого. Бо у підсумку все закінчується перерозподілом майна через фізичне знищення…
Мною вже наводився приклад різниці  використання окремо взятою людиною телевізора і ком"ютера. Для того, щоб користуватись комп"тером необхідний інший об"єм персональних знань...
Точнісінько такої підвищеної персональної участі оремо взятої людини у суспільному житті вимагає науково-технічний прогрес.
Єдиний нормальний спосіб активувати цю персональну участь окремо взятої людини у суспільному житті надасть двійкова економічна система(ДЕС). Але відразу хочу застерегти гарячі голови від того, що ДЕС не передбачає знищення існуючої Системи соціальних пірамід, а лише створить конкуренцію між системами.  Та про ДЕС поговорим у наступному пості.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: система,наука,нація,ідеологія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.