Фіни пояснюють росіянам, що таке культура користування туалетом

17 січня 2013, 09:53
Власник сторінки
0
1662
Фіни пояснюють росіянам, що таке культура користування туалетом

У фінських абщєствєнних туалетах з'явились надписи на русскам язикє - інструкції. В общественном парижском туалете есть надписи на русском языке(с)

Фіни вирішили пояснити туристам, як правильно користуватись туалетом: інструкція пояснює, що на унітазі потрібно сидіти, а не стояти.

"Російські туристи за звичкою часто забираються на унітаз ногами. Тому ми вивісили інструкцію, щоб туалети залишалися чистими. Нікому не хочеться сідати на унітаз, якщо там сліди ніг", - заявив регіональний директор компанії АВС Мінна Раса в інтерв'ю місцевій газеті Länsi-Savo.

Він додав, що після неправильного використання багато унітазів перестають функціонувати. Водночас, Раса зауважив, що проблема невелика: "мова просто йде про різну культуру користування туалетними приміщеннями".

Схожі інструкції російською мовою з’являться також на інших АЗС в прикордонних районах країни.

(с) http://short.24tv.ua/eJPb6Xe

В общественном парижском туалете есть надписи на русском языке(с)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.