Волков (Тушка) та його помічник

17 січня 2013, 20:24
Власник сторінки
0
327

Ця стаття присвячена народному депутату - тушки Олександру Михайловичу Волкову та його помічнику Владиславу Купрієнку.

Ця тварюка (Волков) обиралася до ВР по мажоритарці округ №158, і за нього проголосували (як за кандидата від Батьківщини) 38 тисяч 275 виборців. Але ця тварюка кинула своїх виборців і 26 листопада написала заяву на вступ до фракції ПР.
Таким чином це гімно зрадило своїх виборців.
Але це як виявилося ще не все. Виявляється, що у деяких особистостей гроші можуть змінити політичну орієнтацію (я зараз не про Волкова). Владислав Купрієнко - помічник народного депутата - тушки Олександра Волкова, колишній член Батьківщини, депутат районної ради від Батьківщини і активний діяч партії. Так ось, цей "діяч", після того, як став помічником депутата, м'яко кажучи страх втратив. Почав хамити іншим народним депутатам, ставити себе вище за них (манія величі), а також тим, хто вислювлював думку, яка суперечила його позиції, відразу погрожував у приват у соціальній мережі фейсбук. Комусь писав "Ти що не хочеш довчитися?", ще комусь погрожував 90 роками 20 століття. В мене є скани його погроз, та моєї відповіді на них. Ось:
Ви тільки подивіться, він мені аж двічі відіслав свою "погрозу". Видно боявся, що я не побачу, або до мене не дійде його писулька.
Також після того, як пан Купрієнко став помічником народного депутата - тушки Олександра Волкова, він заявив, що для нього покращення вже настало:

Товариство ну це очевидно, що у прихвостнів влади життя завжди покращуватиметься, не те, що в Українців грошей на ліки, їжу не вистачає. І, які можуть бути обіцянки, якщо цей зрадник, негідник Волков зрадив своїх виборців, які обирали його як кандидата від опозиції, а він після перемоги одразу до ПРидурків побіг. І ми, як виборці 158 виборчого округу (38 тисяч 275 голосів за Волкова) вимагаємо негайно відкликати цю тушку з ВР.

Для мене та інших виборців 158 виборчого округу, які проголосували за Волкова є справою честі та гідності відкликати цього зрадника з ВР. Такому негіднику не місце у парламенті.

СЛАВА УКРАЇНІ!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,суми
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.