Чому демократія в Україні не можлива за життя народжених поколінь

18 січня 2013, 18:13
Власник сторінки
Полковник запасу
0
238

влада народу чи влада заради народу?

Після того, як скинемо олігархічний антиукраїнський режим постане питання устрою державної влади. Противники чинного режиму здебільшого воліють «демократії» або «народовладдя».  Як на мене, такі мрії є шкідливими.

Демократія як форма управління будь-якою спільнотою можлива лише за наявності певних об’єктивних стосовно такої спільноти чинників.

Спільнота повинна мати мету або вектор цілей, які свідомо визнають як вартісні для себе усі учасники спільноти.

Спільнота має бути структурованою.

Кожен учасник спільноти повинен мати і усвідомлювати власну суб’єктність, бути вільним і самодостатнім, готовим за будь-яку ціну відстоювати власну волю і гідність.

В Україні перший і третій чинники відсутні. Тому демократія у нас неможлива. Тому будь-які камлання навколо демократії є свідомим обдуренням народних мас на користь деструктивних відносно України сил та угруповань.  Змінити наше суспільство і нашу країну на краще зможе не «влада народу» а «влада для народу і заради народу». Така влада може бути лише владою прогресивної меншості, достатньо рішучої, жорсткої і авторитарної.

Моя сторінка в мережі http://stecenko.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,політика,влада,демократія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.