У Сумах ВО Свобода провела Свято Кулішу на Водохреща

19 січня 2013, 18:28
Власник сторінки
0
454
У Сумах ВО Свобода провела Свято Кулішу на Водохреща

У Сумах ВО Свобода спільно з іншими патріотичними організаціями провела Свято Кулішу на Водохреща

19 січня 2013 року Сумська Свобода спільно із іншими патріотичними організаціями провела на березі р. Псел в районі пішохідного мосту зі сторони Псільського перевулку Свято Кулішу. Метою цієї акції було поширення Українських традиційних цінностей, та відходження від московського формату святкування (напитися в зюзю).

Для того, щоб зварити куліш, націоналісти взяли три казани для приготування цієї Української (козацької) страви. Було приготовано 100 літрів кулішу та стільки ж чаю.

Поки варився куліш Сумчани могли перевдягтися в наметі, попити гарачого чаю, а також взяти участь у конкурсах, а також співали Українських пісень та танцювали.

Як тільки зварився куліш, Сумчани організовано стали в чергу для того, щоб скуштувати справжньої Української страви.

Після того, як усі скуштували куліш, ми запитали у Сумчан, як їм страва? Всі вони відповідали, що було дуже смачно та, дякували за страву. Також Сумчани казали, що такі заходи потрібно влаштовувати частіше. Скуштували куліш та приймали участь у наших розважальних програмах майже 2 тисячі Сумчан.

Було дуже весело, атмосфера була святкова, всі були радісні, танцювали, співали, приймали участь у конкурсах. Я думаю, Сумчани надовго запам'ятають Свято Кулішу на Водохреща.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,суми
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.