План ліквідації диктатури президента - його піраміди тоталітарної системи влади.

20 січня 2013, 21:24
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
666
План ліквідації диктатури президента - його піраміди тоталітарної системи влади.

Кримінально - олігархічний режим України, його політично - правова надбудова тримається на конституційному фундаменті з чотирьох основних підвалин

З метою заміни фундаменту антинародного режиму на конституційну основу правової української держави, Революційна Рада Народу України http://www.facebook.com/groups/RNR.Ukraine/    затвердила 4 напрямки конституційних реформ, план яких подано тут:
1. Заборонити політичним партіям захоплювати владу - урівняти їх статус зі статусом громадських організацій. Ввести кримінальну відповідальність за захоплення влади шляхом шахрайства - доповнити статтю 109 Кримінального кодексу. Розробити конституційний закон про порядок формування вищих органів державної влади. Цей закон унеможливить утворення тоталітарної системи влади на базі партії та унеможливить захоплення влади олігархами та керівництво держави їх партійними слугами.
2. Взамін Верховної Ради, яка формується політичними силами, утворити професійний народний Парламент України, який буде складатися з Ради Громад і Ради Юристів з розподілом їх функцій - повноважень цих палат в питаннях прийняття рішень:  http://www.facebook.com/groups/Parlament.People.Ukraine/  Це забезпечить утворення логічної - компетентної законодавчої влади з метою наведення порядку в законодавстві, прийняття нею розумних, зрозумілих, корисних для суспільства, справедливих законів.
3. Замінити інститут президента, як глави держави, на колегіальний орган управління  "Державна Рада" - конституційний Закон № 2: про систему делегованої Народом влади. http://www.facebook.com/groups/Constitution.Ukraine/  Цей закон забезпечить надійний - реальний розподіл державної влади на гілки - їх рівний правовий статус з метою унеможливити виникнення диктатури одної особи - утворення піраміди влади з ручними судами та іншими органами влади.
4. Розробити проект закону про конституційних виборців, які будуть мати право голосувати від імені народу з конституційних питань та право бути обраними до органів влади. 
( підстава: конституційний закон № 1 про конституційні права Народу України ). Цей закон забезпечить фахове прийняття загальнодержавних рішень шляхом референдуму компетентними виборцями, тому що голосування всього народу з конституційних питань не має сенсу внаслідок відсутності юридичної та спеціальної компетенції у всіх громадян. Щоб стати конституційним виборцем, треба буде здати екзамен на компетентність.
_____________________________________________________________________

 Всі конституційні закони будуть розроблені на основі наукової концепції нової конституції  України.  http://www.facebook.com/groups/Constitution.Ukraine/
Ці закони необхідно прийняти саме тому, що кримінально - олігархічний режим влади в Україні, його політично - правова надбудова тримається на конституційному фундаменті з чотирьох основних підвалин:


1. Фінансовані олігархами політичні партії, утворені з метою захоплення законодавчої влади - Верховної Ради. (без потужного фінансування та підтримки ЗМІ, які у власності олігархів, жодна партія не має шансів пройти до ВР). 

2. Їх Верховна Рада - захоплювана партіями олігархів з метою прийняття законів в інтересах панування олігархів. Основними серед них є закон про політичні партії - їх право захоплювати владу і закони про вибори депутатів ВР і про вибори президента. 

3. Інститут Президента - це основна влада, яка концентрує в своїх руках всі силові структури з метою забезпечення панування олігархів. Закон про вибори президента - аналогічно до закону про вибори депутатів ВР - гарантує перемогу тільки найкраще фінансованому олігархами кандидату.

4. Закріплена в статті 72 конституції Кучми фактична заборона проведення референдуму ** за народною ініціативою, що встановлюється нездоланною перешкодою - вимогою зібрати 3 млн підписів громадян за дозвіл на його проведення. Для порівняння в конституції Російської Федерації ця норма становить 1 млн підписів - навіть цього достатньо, щоб унеможливити проведення референдуму без згоди влади.

----------------------------------------------------------------- 

Всі названі елементи системи влади кримінальної олігархії незаконно (без дозволу народу) закріплені в конституції і законах України з метою гарантувати владу олігархів. 
Основний інтерес влади кримінальної олігархії :  захист вкраденої у народу власності, яку захопили олігархи та їх слуги шляхом прийняття депутатами ВР у 1992 році пакету шахрайських законів про оренду та приватизацію державного майна, незаконних рішень Уряду, тощо. 

**  Господарі та слуги режиму кримінальної олігархії України перестали боятися референдуму - вже знайшли спосіб, щоб спотворювати результати референдуму. Для цього 06.11.2012 Верховна Рада прийняла "закон" про референдум з традиційними шахрайськими прийомами для фальсифікацій: 
1) анонімне голосування з імітацією волевиявлення закарлючками - головний прийом;
2) встановлення результатів - підрахунок "голосів" комісіями влади;
3) відсутність системи паралельного підрахунку голосів.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: влада,революція,режим Януковича-Азарова,Конституція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.