Порушення права на життя в Україні

21 січня 2013, 22:23
Власник сторінки
Незалежний оглядач
0
314

Україна займає третє місце після Туреччини та Росії за кількістю порушень прав людини серед країн, що знаходяться під юрисдикцією ЄСПЛ. І п'яте місце за кількістю скарг в Євросуді з прав людини.

Україна займає третє місце після Туреччини та Росії за кількістю порушень прав людини серед країн, що знаходяться під юрисдикцією ЄСПЛ. І  п'яте місце за кількістю скарг в Євросуді з прав людини. 
Протягом останніх двох років кількість скраг поданих до Євросуду зростала з геометричною прогресією.  А керівництво держави, особливо судова гілка влади перетворила Україну в поліцейську державу.
Нещодавні події в Харкові зухвало продемонстрували, як правоохоронні органи порушують не тільки конституційні права людини, а і усі міжнародні конвенції ратифіковані Україною.

Зокрема, йде мова про порушення права на життя, належне медичне лікування, захист приватного життя екс-прем'єра міністра України Юлії Тимошенко та інших політв'язнів. 
 Данєцка Сімейка вже давно втратила  будь-яку легітимність і перетворилась на узурпаторську владу. В новітню юридичну історію увійшли такі поняття, як телефонне право, печерні судилища, телевізійні вироки, відеостеження і беркутівське стадо. Останні для виконання політичної волі  господарів Межигір'я -  здатні навіть вбити безневинну людину. 
Справа Юлії Тимошенко є наочним прикладом правового нігілізму нашої країни. Де право - понятія, президент - пахан, міністр-олігарх, держава - зона, громадяни - заручники.
 Владний режим напередодні саміту Україна - ЄС, що має відбутися 25 лютого свідомо пророкує  порушення усіх прав і свобод політв'язнів. Вони дуже добре розуміють, що добровільно відмовитись від вступу в ЄС вони не можуть, а кримінальне переслідування Тимошенко, може  тільки посприяти їм у відмові. Адже попереду світла дорога у Митний союз.  
На сьогодні єдиним виходом для України  - примусовий вступ в ЄС. Саме запровадження стандартів Ради Європи у сфері демократії, верховенства права і прав людини зможе стати єдиним і ключовим механізмом не тільки свободи Юлі Тимошенко та Юрія Луценка, а й очищенням України від данєцких окупантів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.