Нелюдська жорстокість у Рівному

24 січня 2013, 10:15
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
340

Я був шокований цим злочином. Люди не мають так чинити з людьми!

Дивний і жахливий випадок відбувся на днях у Рівному.

Зв’язавши дівчину колготами, кинули на диван і… стали грати на комп’ютері

Двоє невідомих, назвавшись міліціонерами, увірвалися до квартири 28-річної рівнянки, зв’язали її, кинули на диван і… стали грати на комп’ютерній приставці.
Награвшись донесхочу, молодики пішли собі геть, залишивши дівчину зв’язаною в зачиненій квартирі. Не зважаючи на складне становище, потерпілій якось вдалося набрати номер телефону подруги і попросити про допомогу, а та в свою чергу зателефонувала до міліції.
Коли наряд групи затримання Державної служби охорони прибув до квартири, то крізь зачинені двері було чути голос дівчини, яка благала про допомогу. Сказала, що в неї зв’язані руки, але вона спробує відчинити двері ротом. Через п’ять хвилин їй це все-таки вдалося.
- Коли двері відчинилися, в наші руки впала потерпіла, - розповідають правоохоронці. - Руки в неї були зв’язані капроновими колготками за спиною. Також була обв’язана і шия. Ми відразу звільнили її, розрізавши вузли. У неї був явний шок.
Після того як через кілька хвилин дівчина прийшла до тями, то розповіла, що сиділа вдома, як тут постукали в двері і назвалися міліціонерами. Вона й відчинила двері. Двоє хлопців відразу увірвалися до помешкання, зв’язали дівчину, кинули на диван, а самі сіли до столу й почали грати на комп’ютерній приставці.
 - Вони на мене навіть не звертали уваги, просто кілька годин грали на комп’ютері і жартували між собою. А потім просто встали і пішли, замкнувши за собою двері. Після цього мені якось вдалося набрати номер телефону подруги, а вона відповідно і викликала міліцію, - розповідає пані Олена.
На місце події було викликано слідчу оперативну групу Рівненського міського відділу міліції. Потерпіла була передана їм для подальшого розслідування дивної пригоди та пошуку її учасників.

Сподіваюсь, що доблесні працівники міліції знайдуть цих збоченців і належно покарають!

PS. Але цікаво було б дізнатись, у що вони там грали? У ФІФА 2013, бездуховний Call Of Duty, чи ще там у шо. Якщо у ФІФА, то вимагаю подробиць - за які команди, хто виграв, з яким рахунком, ким забивали і на яких хвилинах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.