У Невинномиську арештовані двоє громадян України

25 січня 2013, 20:18
Власник сторінки
0
244

Сьогодні, 25 січня, у місті Невинномиську заарештовані двоє громадян України. Телефонний зв'язок з ним перервався з вечора 24 січня.

Нагадаємо, що завтра, 26 січня, у м. Невинномиськ повинна пройти мирна акція громадянського протесту проти федеральної влади. 

Російські влади навмисно нагнітають обстановку в місті Невинномиськ Ставропольського краю, розпалюючи конфлікт на національному ґрунті, провокуючи мирних громадян на насильство, поширюючи офіційні повідомлення, які явно демонструють більшу стурбованість влади майбутньою мирною акцією громадянської непокори 26 січня 2013 року в Невинномиську, чим опозиційні акції біля стін московського Кремля. 
Як повідомила місцева активістка, ранком 23 січня 2013 року представники правоохоронних органів викликали на допит Володимира Новикова, активіста, який підписав заявку на проведення на Кубані акцій, присвячених до дня Соборності України, і її саму.
Починаючи з 20 січня 2013 року в місто Невинномиськ стягнуті додаткові сили МВС із інших регіонів, місто і під'їзди до міста блоковані автозаками, поліційними автомобілями. У місті введений практично режим надзвичайного стану.
У Невинномиську щодня проводяться засідання і наради чиновників всіх рівнів з керівниками правоохоронних органів, однак не з метою пошуку і покарання злочинця, який зкоїв вбивство місцевого мешеканця Миколи Науменко (саме покривання його вбивць федеральною владою і стало привідом до протесту), а з метою залякування місцевого населення і придушення протесту.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.