Спешл фор Михайлова

04 лютого 2013, 08:59
Власник сторінки
0
452
Спешл фор Михайлова

Ярослава - Вам...



Фото з мого робочого кабінету. На столі - звернення, які я щодня отримую від виборців. Пишуть з усієї України - але перш за все, звичайно, з 215 округу. Я і мої помічники постійно працюємо над обробкою звернень. Буквально щодня надсилаються відповіді та депутатські звернення.

До речі, вже запрацювали мої громадські приймальні на окрузі. Для Лісового масиву - на вул. Кіото 11-а, для Троєщини, Райдужного та Воскресенки - на вул. Закревського, 3. Приблизно через місяць-півтора відкриється приймальня на вулиці Карбишева. 

Режим роботи - в будні дні з 10-00 до 19-00, в суботу з 10-00 до 15-00. Там постійно ведуть прийом мої помічники. Графік мого особистого прийому викладу на днях.
(С) Андрій Іллєнко

Дуже коротко про сьогоднішні події в Головпошті. 

Сьогодні там мали відбутися установчі збори кишенькової "громадьскої ради при КМДА" під егідою Попова. Справжня громадьска рада, сформована вчора - не влаштовує шулерів з міської влади. Адже їм потрібен не реальний орган громадського контролю, а маріонетковий фарс, який "одобрямсом" буде надавати "громадську підтримку" подальшому дерибану Києва. 

Вранці мені дзвонить народний депутат від "Свободи" Едуард Леонов і каже, що йому не те що не дали виступити на зборах "громадської ради", а побили ще на вході. Якщо хто не знає - Леонов ходить з паличкою. Побили не тільки його - побили багатьох "неугодних" Попову, зокрема пані Єскіну з "Київського віча", їй викликали швидку. 

Я негайно їду на місце подій, беру з собою буквально пару помічників. На місці бачу картину - вхід до сцени окупований відвертою братвою (їх не менше півсотні), "збори" ведуть представники "молодих регіонів" та інші смурні особи, відомі переважно організацією проплачених акцій в Києві. Серед них також - "рішали" від секти Аделаджи і навіть кілька людей, активно засвічених у подіях на 223 окрузі на боці Пилипишина. Бригада одна і та сама - черновецько-поповська обслуга нищення столиці.

Я з нардепом Леоновим намагаємося пройти до сцени - у відповідь братва починає застосовувати силу. Леонову навіть зламали паличку, за допомогою якої він ходить. Міліція ніяк не реагує. Просто мрачний бандидтський угар. 

Через деякий час починають збиратися свободівці та інші активісти (ніхто ж не планував збиратися!). Приїхали також нардепи-свободівці Швайка, Осуховський, Сич, Ханенко, Головко. Але нас тупо не пускає міліція! Ми йдемо бічним ходом і таки прориваємося в зал. Братва швидко піддається натиску, але її одразу ж страхує "Беркут". Міліція разом з бандидати далі б"є мирних людей і депутатів. Але на цей раз кишка тонка - організатори фіктивних "зборів" втікають. Свободівці, нардепи і активісти пишуть заяви в міліцію. Фарс під назвою "громадська рада при КМДА" повністю провалюється. Так, формально на папірці вони будуть існувати, але всі кияни тепер розуміють, що за "громадськість" там зібралася - регіонали, братва, політичні проститутки. І якими методами ця "громадськість" діє. Маски зірвано.

А от тих мерзотників, які били людей (в тому числі нардепів - а це важкий кримінал) - ми дуже скоро ідентифікуємо (відео і фото дуже багато). І всі будуть відповідати за законом. Ми так це не лишимо.

P.S. Хоч день сьогодні і дуже насичений, але ще раз запрошую всіх на Марш на честь Героїв Крут та придушення січневого заколоту. Збір о 19-00 на Майдані під Стелою Незалежності. Хороший день, одним словом :)
29.01.2013  (С) Андрій Іллєнко

Сьогодні вранці разом з іншими народними депутатами (Мірошніченком, Сиротюком і Мирним від "Свободи" та Бригінцем і Бонадренком від "Батьківщини") ходили до Попова вимагати пояснень щодо вчорашнього безладу в Головпошті. Домовились зустрітися в більш широкому колі в понеділок, зокрема має бути звіт міліції.

Після цього їздив у Лук`янівський СІЗО на зустріч з Сергієм Бевзом, який вже півтора роки сидить абсолютно ні за що по сфальшованій справі "васильківських терористів". Сергій тримається добре.
30.01.2013 (С) Андрій Іллєнко

Сьогодні виступав з трибуни на зборах опозиційних депутатів в парламенті. Говорив про бєспрєдєл провладних бандитів 29.01 в Головпошті, а також про справу Павліченків та "васильківських терористів".
31.01.2013 (С) Андрій Іллєнко

Вчора спільно із Іриною Фаріон, Марією Матіос, Володимиром Яворівським та Володимиром Бондаренком подав оновлену редакцію законопроекту "Про функціонування української мови як державної та порядок застосування інших мов в Україні".

Цей законопроект був поданий кілька днів до того, але авторська група вирішила внести до його тексту важливі уточнення і було прийнято рішення подати його знову, але вже трохи ширшим колективом депутатів.
17.01.2013 (С) Андрій Іллєнко

В понеділок я буду на акції на захист Павличенків. 

Вчора у ВР мала бути година для виступів (потім її скасували), і я мав намір виступити та з трибуни парламенту закликати прийти на акцію 14 січня та розповісти про переслідування родини Павличенків. Але я обов`язково зроблю це за першої ж можливості. Сьогодні свободівці увірвались в офіс Ахмєтова
12.01.2013 (С) Андрій Іллєнко

А також безліч акцій прямої дії проти незаконних забудов в центрі міста, а також на свому виборчому окрузі - на Лісовому масиві, зокрема, на Кіото.


27 січня 2013 року члени Київської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" разом з народним депутатом України Андрієм Іллєнком провели акцію проти продажу алкоголю неповнолітнім. Акція націоналістів відбулась на прохання мешканців прилеглих будинків. Під час заходу з‘ясувалося, що в магазині до того ж продають зіпсовані продукти.

Мешканці будинку на Буданова, 3-Б (Києво-Святошинський район) вимушені були звернутися по допомогу до голови Київської міської організації ВО "Свобода" народного депутата Андрія Іллєнка, бо магазин побудовано на їхній прибудинковій території внаслідок самовільного захоплення землі. Крамниця з широким вибором алкогольних напоїв приваблює сюди любителів випити з усього мікрорайону. Постійний сморід і шум, який вчиняють пияки у дворі, не може не обурювати місцевих жителів.

Крім незаконного продажу алкоголю неповнолітнім тут було виявлено ще одне порушення: на товарних чеках відсутній податковий номер; точніше він є, але складається лише з нулів. Це свідчить про те, що даний магазин не зареєстровано в податковій і власник не сплачує жодних податків. Відповідно, і працівники не укладали із працедавцем жодних трудових договорів. Журналісти також виявили продукти, термін придатності яких уже закінчився. Це не є випадковістю, адже таких продуктів назбиралося два візка. Найбільше обурило прострочене дитяче харчування, що могло мати дуже серйозні наслідки для здоров'я.

Андрій Іллєнко викликав на місце події правоохоронців, адже просто в нього на очах шістнадцятирічній дівчині без вагань продали пляшку вина, що підтвердило скарги мешканців навколишніх будинків. Міліції довелося не лише опитувати свідків продажу вина дитині, а ще й описувати і вилучати весь прострочений товар.

Крім звичайного патруля, на місце прибули представники Управління боротьби з економічною злочинністю. Розбиратися з обнульованими чеками – їхня справа.

Не забарилася і власниця магазину. Розлючена увагою громадськості до свого закладу, вона так і не змогла адекватно пояснити, чому в її крамниці дітям продають алкоголь, а на полицях стоять продукти, місце яким – на смітнику. Натомість вона встигла нахамити присутнім – журналістам, народному депутату, ініціативній групі мешканців, а дівчину обізвала "наркоманкою".

"На цю особу найближчим часом чекає як мінімум чималий штраф. Можливо, криком і погрозами вона намагалася відлякати від себе проблеми, як колись шамани відлякували злих духів. Але правосуддя – добрий дух. Попри галас, воно добереться до кожного, у кого рильце в пушку", – прокоментувала одна з учасниць акції Онисія Гарай.


"Свобода" вимагає притягнути до відповідальності осіб, причетних до несанкціонованого втручання в особисті телефони депутатів фракції


Всеукраїнське об'єднання "Свобода" звертається до Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України з вимогою встановити осіб, які шляхом втручання здійснили несанкціоновану смс-розсилку через особисті номери народних депутатів та притягнути винних до відповідальності.

Вночі 31 січня 2013 року депутатам фракції Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" з особистого номера керівника секретаріату фракції Сергія Рудика надійшла смс-розсилка із текстом: "Засідання фракції скасовано. Чекайте на додаткову інформацію близько 11.00. Зараз відпрацьовується новий план дій. Нас прослуховують. Не дзвонити до 10-ї години. Режим "ТИША"". Це втручання не могло відбутися без участі мобільних операторів.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" звертається до Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України з вимогою встановити осіб, які здійснили несанкціоновану смс-розсилку шляхом втручання через особові номери народних депутатів та притягнути винних до відповідальності.

Попри таке зовнішнє втручання в роботу фракції, яке слід розцінювати як перешкоджання політичній діяльності, 31 січня фракція ВО "Свобода" у повному складі зібралася для проведення зборів.

О 9-й ранку відбулося засідання фракції, під час якого свободівці обговорили ситуацію в країні, зокрема систематичне перешкоджання у здійсненні депутатських повноважень народним депутатам-свободівцям. Ідеться про досі не розслідуваний замах на Валерія Чернякова в центрі Луцька; побиття Едуарда Леонова, який намагався протидіяти рейдерському захопленню громадської ради при КМДА; не розслідуване перешкоджання у здійсненні депутатської діяльності Павла Кириленка, якого із застосуванням грубої фізичної сили не допустили на засідання Одеської міськради; напад на громадську приймальню Михайла Головка у Тернопільській області.

Системні порушення конституційних прав народних депутатів відбуваються за злочинної бездіяльності правоохоронних органів, що є нічим іншим як потуранням цим протиправним діям.

І подібною діяльністю займаються більшість депутатів зі Свободи та Батьівщини. Я вже не перераховую справи ЖКГ, земельне рейдерство, незаконні вироки (Ніна Москаленко, Васильківські патріоти...) Справ вистачає і за стінами ВР, але повноваження депутата дещо дають, якщо робити добрі справи...

От така вона, ВІДПУСТКА...

Ще раз хочу зауважити, Ярославо. Допоки не вдасться змінити правила у ВР, нехай краще працюють на округах)) без законотворчої діяльності. Приступати до законотворчої діяльності слід лише тоді, коли опозиція спромогнеться нагнути ригіаналів та комуністів щодо виконання регламенту та норм Конституції, і голосування відбуватиметься ПЕРСОНАЛЬНО (а це можливо лише із сенсорною кнопкою)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.