Що таке Україна? 4.

04 лютого 2013, 14:04
Власник сторінки
0
239

Двійкова економічна система...

Двійкова економічна система (ДЕС) і є природнім правом, яке зокрема в Україні існує лише на папері. Мається на увазі Конституція України. Природне право – це можливості людини розвивати свої людські функції.
Основною такою функцією є здатність мислити.
Єдиним джерелом живлення цього процесу є трудова діяльність.
Максимальне забезпечення цих можливостей і є основною характеристикою суспільства.
Таким чином ДЕС необхідно сприймати як засіб адаптації природного права в контекст сучасних реалій. Цього вимагає час. Час, коли науково – технічний прогрес (продуктивні сили) виокремлює групи людей, які не потребують послуг тієї якості, які може запропонувати існуюча державна система. 
Одним з прикладів може слугувати діяльність державних інституцій по забезпеченню прав комерційної таємниці, конфіденційності чиновників…
У підсумку, як механізм забезпечення цих прав, судова система і силові структури стали ініціаторами злочинів на цьому ґрунті(,,,) Фактично українське суспільство стало заручником цих комерційних таємниць і неправдивої інформації, про що і говорить загальний стан речей.

Єдиний нормальний логічний вихід – це утворення (поява)паралельної економічної системи.
Тобто, конкурувати повинні економічні системи, а не організатори «кольорових» угрупувань..
Система – це діючі суспільні відносини, які формуються і діють на розумінні вирішення питань власності.
Ефективність завжди була основним критерієм в керуванні власністю але не настільки, як цього вимагають обставини зараз. Такими обставинами є взаємозв’язок наявності природних ресурсів, загальної  екології, не контрольованого процесу народжуваності людей і технологічні можливості використання природних ресурсів. Ці технологічні можливості можна порівняти зі скальпелем в руках хірурга…
Очевидним є факт того, що діюча система соціальних пірамід вже не здатна до самоорганізації у відповідності до вимог сучасних новацій.
На сьогодні в Україні, щоб бути громадянином необхідно лише отримати книжечку, яка зветься паспортом. Таке «громадянство» вже виглядає, як клеймо на худобі…
Двійкова економічна система виходить з того, що кожен громадянин може вважати себе таким, коли він є інвестором своєї держави. А інвестор зобов’язаний забезпечити безпеку своїх інвестицій.
Таким чином новий статус громадянина складається з двох частин – економічна і юридична.
      Складові економічної частини нового статусу громадянина України.
1
2
3
4
Рента
Роялті
Акції
Земельна ділянка, мінімум 6 соток
Нерухомість.
Професійна діяльність
Підприємницька діяльність
Примітка. Вказані економічні складові мають діяти тільки в сумі, а не окремо.
      Складові юридичної частини нового статусу громадянина України.       
Громадянин зобов’язаний бути готовим виконувати обов’язок одночасно і судді, і адвоката,і палача. А також  мати у власності і володіти нарізною автоматичною зброєю.

Інвестиційна політика діючої економічної системи вміщується в одну фразу – володіти контрольним пакетом акцій.
Це саме та обставина, яка змушує інвестора займатись економікою зовсім іншого характеру(шахрайство,підкуп,вбивство). 
А головне те, що в цьому напрямку корегується вся нормативно-правова база(,,,)
Похідною інвестиційної політики ДЕС є те, що до уваги береться один фізичний голос, а не кількість акцій у однієї фізичної особи.
Досліджуючи ось цей взаємозв’язок права і економіки нам не оминути питання законодавчої ініціативи.
Тобто, кожна людина для себе має переглянути, переосмислити  ось цю здавалося б нехитру дію – ходити на виборчі дільниці і віддавати свій голос у вигляді вкидання бюлетеня в урну для цих бюлетенів. 
В дійсності це можна порівняти з врученням ключів злодію самим власником від свого будинку на відповідний термін.
А "вільні" засоби масової інформації (Справедливість" , http://svobodaslova.ictv.ua/ http://1tv.com.ua/uk/video/all/shuster_livehttp://www.radiosvoboda.org/content/article/24821448.html) навіть призвища злодіїв називають. Хоча при цьому зле усміхаються:-Це ж краще, ніж коли силою відбирають ключі"... І ставлять у приклад Європу...
-------------------------------------------------------------------------
ДЕС пропонує всім бажаючим припинити цю практику ганятись за прізвищами!
І зробити це можна в єдиний спосіб - переключити свою увагу на конкретні економічні проекти.
Тільки виходячи із конкретної економічної  необхідності для суспільсва повинні формуватись закони поведінки в самому суспільстві.
А для цього вже є всі необхідні передумови. Та про можливості поговоримо у наступному пості, де спробуємо обгрунтувати необхідність розробки і запуску нової соцмережі, яка так і називатиметься "ДЕС"; про необхідність участі у реалізації, наприклад, такого проекту як http://investukraine.com/uk/investment-opportunities/national-projects/lng-terminal? і так далі...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: інтернет,конституція Україна,природнє право,економічні системи,соціалні мережі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.