Порошенко і Ложкін перетворюють журнал «Корреспондент» на рупор українофобії.

04 лютого 2013, 19:52
Власник сторінки
0
852
Порошенко і Ложкін перетворюють журнал «Корреспондент» на рупор українофобії.

Яку відповідь дадуть їм українці?..

Заснований у 2002 році американцем Джедом Санденом «Корреспондент» впродовж останніх 11 років був одним з «осередків вільного слова» в Україні, намагаючись дотримуватись «західніх стандартів журналістики» в збалансованому поданні оцінок актуальних суспільних питань та не побоюючись публікувати гострі матеріали про будь-кого з очільників «держави Україна». 

Передумови до того, щоб ситуація змінилася, склались у 2011 році, коли тижневик та відповідний веб-сайт «напару» викупили відомий «екс-помаранчевий олігарх» Петро Порошенко та харківський медія-магнат Борис Ложкін, якому також належать і такі видання, як «Комсомольская правда в Украине», «Аргументы и факты в Украине», «Фокус», «Теленеделя», українське видання «Forbes», Інтернет-портал i.ua і т. д. Однак, до останнього часу зміни в редакційній політиці «Корреспондента» не були аж так помітними, допоки виданням нещодавно не було оголошено, що КОЖЕН ЙОГО ПЕРЕДПЛАТНИК отримає «в подарунок» відверто провокаційний-українофобський за своїм змістом додаток «Украина: Малоизвестные страницы истории», назви матеріалів якої «говорять самі про себе»: «Истоки УПА: все-таки нацисты?», «Сластолюбець Иван Мазепа», «Россиянин Гоголь» тощо.

Сайт correspondent.net повідомляє, що додаток представляє «збірник КРАЩИХ архівних статей журналу за 2004-2011 роки». Втім, підбір цих «кращих статей» та “розстановка акцентів” у дусі найбрутальнішого тиражування антиукраїнських історико-політичних міфів сталінсько-путінського КДБ-шно - ФСБ-шного агітпропу не залишають сумнівів у «новому ідеологічному обличчі» тижневика, що потрохи, але дедалі більш виразно, виявляється протягом останнього часу.

Обіцяно, що збірник антиукраїнських пасквілів буде безкоштовно подарований журналом кожному, хто оформить на нього річну підписку за 449 гривень. Що ж відповість на нову українофобську витівку українська громада?..
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.