Якщо перевибори?

06 лютого 2013, 21:56
Власник сторінки
0
362
Якщо перевибори?

Знову запрацювала соціологія...

Через три місяці після виборів найбільше розчарувалися виборці Партії регіонів.

Серед тих, хто підтримав на торішніх виборах цих дебілів , 67% готові і зараз за них голосувати (клініка). У "Батьківщини" показник - 73%, у "УДАРу" - 79%, а у "Свободи" та комуністів електорат більш відданий - 94,5% і 87% відповідно.

Якби вибори відбулися зараз, за Партію Рецидивістів проголосували б 22,5% опитаних. Далі - ВО "Батьківщина" - 21%. На третє місце вийшла "Свобода", за яку готові проголосувати 12,4%. "УДАР" отримав - 12,1%. Комуністи мають підтримку на рівні 10,8%. Решта партій не набрали 1%. Кількість тих, хто не визначився, становить 15,5%.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Агентством стратегічних досліджень спільно з Центром зовнішньополітичних досліджень ОПАД. Опитування проводилося з 21 січня по 1 лютого 2013 року.

Таким чином, середня кількість розчарованих у своєму торішньому виборі склала 19,9%.



Це - сенсорна кнопка, якою обладнане кожне робоче місце депутата. Вона вже працює. Єдине - треба просто ввести її в дію. І тоді кнопкодавство стане неможливим. Чому регіонали так впираються і не хочуть цього? Бо тоді Верховна Рада таки стане хоч трошки схожою на справжній парламент. А профанація і фарс закінчаться. Цього дуже не хочеться тим, хто перетворив вищий законодавчий орган на слухняний механізм ухвалення потрібних рішень.

Президент України не має права підписувати акти, які прийняті у парламенті з порушенням. Янукович уже накоїв більше 900 злочинів. Бо він за свою каденцію підписав більш ніж 900 законів, які прийняті з прямим порушенням Конституції. Починаючи з Харківських угод. Мордобій тоді влаштувала Партія регіонів, а тепер сидять і нас повчають, як треба культурно поводитися у Верховній раді
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.