Доповіді та виступи - тільки російською мовою.

06 лютого 2013, 22:23
Власник сторінки
0
316
Доповіді та виступи - тільки російською мовою.

Цікава річ: захід проводиться за рахунок українських платників податків. Державна служба інтелектуальної власності організовує у Києві Міжнародну науково-практичну конференцію

 http://goo.gl/KMKnf






Неофіційно про відвідування засідання Кабміну:
1. Якби будь-кого завести з закритими очима на засідання Кабміну і запитати, в якій країні це відбувалося, то варіантів відповіді було б два: Росії чи Білорусі, де російська є державною. Порушення Конституції щодо державної мови просто брутальне. "Патріот" міністр юстиції Лавринович мов язик проковтнув...
2. Кабмін не виглядає злагодженою командою, попри зовнішню позірну єдність, спостерігається певна напруга між старими і молодими донецькими.
3. Відсутність програми дій Кабміну дається взнаки - сьогодні не один міністр нарікав, що доводиться виконувати протокольні доручення різного, почасти протилежного змісту.
4. Азаров пафосно говорив про проблему зі станом доріг. Однак забув, що проблема доріг тісно пов'язана з проблемами дурнів та казнокрадів при владі.
5. Уряд взагалі не піднімає стратегічних питань: демонополізації економіки, припинення уникнення сплати податків олігархами і так далі. 
6. Богатирьова звинуватила Свободу у зриві медичної реформи в Тернополі. Нагадаю пані Раїсі, що це її поддєльніки вже більш ніж два роки блокують поповнення складу облради і несуть безпосередню відповідальність за параліч роботи ради... Чомусь у Франківську і Львові таких проблем не має, а є в Тернополі, де близько 20 депутатів два роки не можуть приступити до виконання своїх обов'язків.
7. Реформатор Азаров постійно посилався на прогресивні норми СССР... тут без коментарів.
8.Цифри красномовніші за слова. 776 млн. гривень заборгованність покращувачів перед народом по зарплатах. Монополізація хімічної галузі довела до того, що тонна міндобрива в Україні майже на 100 доларів вища за ціну в Росії... Покращувати є ще куди...
9. Стилістика виступів та крилаті фрази: "заслухати - повісити", "розстріляти - посадити", "відривати голови і яй.я"Нічого не нагадує?
а офіційно тут:
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/036232/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.