Вільний допуск громадян в КМДА

07 лютого 2013, 19:43
Власник сторінки
0
467

У київських чиновників треба з боєм вибивати те, що належить за нормами закону.

Пів-сотні пікетувальників залишаються у стінах Київради зайняли приміщення Колонної зали. Кажуть, чатуватимуть там - доки їхні вимоги не виконають.

Активісти громадських організацій, політичних партій "Свобода","Батьківщина" взяли штурмом будівлю КМДА, прорвалися через охорону на чорному вході, відкрили центральні двері до Київської міської Ради і зайшли до колонної зали. Основна вимога: забезпечити вільний доступ громадян до органів влади (зокрема Київської). Сесію Київради перенесено на наступний день.



Юрій Левченко щойно виголосив розпорядження Гереги про допуск громадськості до завтрашнього засідання Київради, а також створення робочої групи щодо опрацювання нового положення щодо цивілізованого допуску громадськості до засідань Київради. Юрко Левченко, свободівці а також громадські активісти сьогодні здобули перемогу!!! 


В Колонній залі Киівради майорить червоно- чорний прапор визвольної боротьби українського народу! Хороша ознака. Переконаний, що дуже скоро окупаційний режим "донецьких" в Столиці буде повалено. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.