Народний лідер

09 лютого 2013, 21:45
Власник сторінки
0
449

Президент на ринку. Родич зустрів на базарі президента Ісландії, який купував щось для себе.




Охорона Януковича не пускала людей додому: "Ідіть по льоду або полетите"

Президент України Віктор Янукович взяв участь у святкуванні Водохреща у Свято-Покровському соборі Києва. У день Хрещення Господнього глава держави був присутній на чині Великого освячення води, який відбувся на Дніпрі поблизу храму. 

Співробітники Держохорони в штатському, які перекрили Оболонську Набережну у зв'язку із святкуванням Хрещення, пропонують киянам пробиратися до своїх домівок по замерзлому Дніпру.

"Я намагалася сьогодні потрапити додому (я живу на набережній), але співробітники охорони в цивільному не дали мені пройти до будинку." Дівчина, йдіть по льоду або полетите ", - відповіли вони мені на аргумент, що мій будинок знаходиться в трьох метрах від їх тимчасового поста." Людям довелося обходити водохресну ополонку, щоб потрапити додому.

У той же час на набережній зібралося величезна кількість охорони у тому числі і навколо Свято-Покровського собору, розташованого на набережній Дніпра.

Частково було перекрито і вулицю Прирічну, дорожнє покриття якої напередодні оперативно ремонтували.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.