Суд і справедливість

14 лютого 2013, 18:53
Власник сторінки
0
344
Суд і справедливість

Нонсенс? А може парадокс? Часом не закономірність? Міра закону... Міра в законі... Законна міра... Карочє - усьо в законє...

Це депутатський ПР-івський син. Мажор на прізвисько Лимон. Він убив хлопця і залишив калікою дівчину. Суд відпускав його на волю 13 разів! І, нарешті, амністував остаточно. Рішення оскарженню не підлягає. Хай живе самий справедливий суд у світі!

Одеського мажора Лимона, який влаштував смертельне ДТП, другий раз амністували законно. Таке рішення касаційної інстанції остаточне і оскарженню не підлягає. Суд відпускав сина депутата 13 разів!

Акт амністії до винуватця смертельного ДТП в Одесі, сину депутата облради Дмитру Кравцю, на прізвисько Лимон, в 2011 році був застосований законно. До такого висновку прийшов Вищий спеціалізований суд України з розгляду кримінальних і цивільних справ. Рішення касаційної інстанції остаточне і оскарженню не підлягає.

Скасувати вердикт Приморського суду вимагали родичі загиблого під колесами «Мерседеса» Кравця -  Дмитра Карпенка, і друга потерпіла - Наталя Гусєва.

Вони стверджують, що до депутатського сина не можна застосовувати амністію, оскільки в 2009-му році чоловік вже звільнявся від кримінальної відповідальності на цій підставі. Однак судді Міщенко, Сахно і Животов вважають аргументи заявників неспроможними і відмовилися задовільняти їх скаргу.

В серпні 2009 року за кермом «Мерседеса» Дмитро Кравець, рухаючись по Фонтанській дорозі, збив на смерть 28-річного Василя Карпенка і залишив інвалідом 27-річну Наталю Гусєву. Суд його амністував.



відео про це мурло
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.