Кому стане поперек горла «вареник Матіос»?

15 лютого 2013, 15:53
Власник сторінки
Народний депутат України (УДАР), Секретар комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони
0
307

Екс-керівник ФДМУ, тепер - «політичний брелок» ПР - Михайло Чечетов заявив, що ПР проведе «інтелігентно-силове» розблокування Ради та змінить виборчий закон на «мажоритарну маячню по-януковичу».

            А «вареники Матіос» стануть «поперек горла» опозиції, коли він (Чечетов) матиме «300 мандатів» у новобраній Раді. 

          До речі, «брелок», - бо коли на «право регіоналів байдикувати» у ВР зазіхає опозиція, – він видає дратуючі всю Україну звуки.

           Чечетов очолював ФДМУ якраз у період який збігся з «грабіжницькою приватизацією». Тепер «директор прихватизації» - головний розпорядник депутатських карток фракції ПР – прихватизація продовжується. Його емоції зрозумілі, адже персональне голосування, рано чи пізно, призведе до голосування «самостійного», коли враховуватиметься думка окремого депутата. ПР поступово ділиться на окремі групи за ситуативними інтересами, чи через спонсорство з боку окремих олігархів. А відтак, персональне голосування збільшує вагу кожного окремого депутата, росте його політична капіталізація. За таких умов «головний піаніст країни» залишиться без роботи. Ось кому стане «поперек горла» вареник Матіос.

            По-друге, знаю точно, що клоунада Чечетова, яка забезпечує йому місце у прохідній частині «списку (читати – лави корупціонерів) ПР» дратує інших регіоналів - мажоритарників. Я ніколи не бачив Чечетова біля президії чи трибуни, аби він когось розіймав чи «боронив безчестя» своєї партії. Він завжди у стороні. Мабуть, береже свою «брильянтову руку», підняття якої збуджує інших регіоналів під час голосування у парламенті.

            Я мрію побачити, як Михайло буде виборювати «право на мандат» у мажоритарному окрузі, і як він там поміститься у черзі «золотої молоді ПР» та родичів Віктора Федоровича.

            Мені соромно спостерігати за людиною, яка маючи вже сиве чоло, поводиться, як «скоморох у краватці», розкидаючись заявами про перевибори та образами у бік жінок-опозиціонерів.  Те, що Чечетов - це джерело антирейтингу ПР – факт, але фактом є ще одна річ: «регіоналам» зручно тримати на «зарплаті» тих, хто дійсно дестабілізує ситуацію у парламенті. Роблять вони це з розумінням, що це не їхня держава, не ійїхн народ, не їхні проблеми. Вони – «політичні кроти», які живуть у іншому вимірі – нагодовані, самовпевнені і лицемірні.

            І останнє… Чому мовчить Янукович?.. У мене є підозра, що він прагне довести ситуацію до абсурду, а потім - як під час Податкового майдану вийти до людей і сварити Єфремова з Чечетовим. Хоче скласти враження, що він «за кнопку» більше ніж УДАР і вся опозиція? Тільки, Вікторе Федоровичу, український виборець  суттєво виріс за цей час і на такі «блатні розводки» вже не ведеться. ПР – це мафія кнопкодавів, на чолі з президентом, його спонсорами та іншими елементами.  


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.