Замість фактів – плітки і спіритичний сеанс

15 лютого 2013, 17:00
Власник сторінки
громадський та політичний діяч
0
302

У сьогоднішньому судилищному процесі над Юлією Тимошенко Генпрокурор Пшонка має прямо в залі суду порушити кримінальну справу проти свідка обвинувачення І. Мар’їнкова.


У сьогоднішньому судилищному процесі над Юлією Тимошенко Генпрокурор  Пшонка має прямо в залі суду порушити кримінальну справу проти свідка обвинувачення І. Марїнкова.

Якщо його свідчення відносно почутого у розмові між Юлією Тимошенко і та іншими фігурантами  було б правдою, то кримінальна відповідальність мала би настати за умисне приховування інформації про злочин.  Якщо така кримінальна справа проти  не порушується, то можна вважати ці свідчення як сфабриковані та неправдиві. Тоді повинна бути порушена кримінальна справа проти  І. Марїнкова  з обвинуваченням  про умисне зведення наклепу на Юлію Тимошенко.

Неадекватність свідків у цьому процесі не обмежилася лише  І. Марїнковим.  До процесу залучений ще і такий собі свідок С. Зайцев, який просто передає плітки: хтось комусь у нетверезому стані сказав, а йому сказала дружина. А тих, хто йому це казали, уже немає на цьому світі – перепитати ні у кого. Хоча згідно із чинним законодавством суд має брати до розгляду прямі свідчення очевидців. Перекази плітки, слова третіх осіб не є доказовою базою у суді! Якщо ж суд і надалі йтиме таким неправочинним шляхом у роботі із доказовою базою, то наступним свідком у справі проти Юлії Тимошенко може бути дух покійного Щербаня, викликаний спіритичним сеансом прямо у залі суду. А слова цього духа передаватиме якийсь екстрасенс із партійним квитком партії регіонів.

 Очевидно, що цей сфабрикований театрально-правовий абсурд під назвою «суд над Тимошенко» владі потрібний для того, щоб принизити Юлію Володимирівну  в очах українських громадян та європейської спільноти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.