Розвиток електронної демократії

03 жовтня 2012, 14:02
Власник сторінки
громадський та політичний діяч
0
348
Розвиток електронної демократії

Стартував новий проект Соціальна мережа виборчого округу № 219 - приєднуйтесь!

Шановні друзі!

Стартував мій новий проект - соціальна мережа виборчого округу № 219. Я радий запросити Вас на цей унікальний в своєму роді Інтернет-ресурс, де ми зможемо напряму спілкуватися, обмінюватися думками про наболіле, про наше життя в рідному районі та й узагалі про все на світі!

Звісно, соціальних мереж в Інтернеті не бракує, але навряд чи є такі, які об’єднували б мешканців одного району Києва, одного виборчого округу, а також виборців і народного депутата України чи кандидата в депутати.

Я добре усвідомлюю: для того, щоб ефективно представляти в парламенті інтереси майже 170 тисяч виборців, потрібно якомога ширше враховувати думку громади. Тому й започатковую цей інтерактивний проект для налагодження безперервного зворотнього зв'язку із мешканцями округу, суспільними інститутами, представниками засобів масової інформації.

Упевнений, що відкрита щира розмова допоможе нам прибрати бар’єри, скоротити відстані, зосередитися на тих проблемах, які справді є важливими для всіх нас, та знайти шляхи їх якнайкращого вирішення – у т. ч. й на законодавчому рівні.

Мені дуже б хотілося, щоб цей комунікативний майданчик став міцною цеглиною в підмурівку справжнього громадянського суспільства в Україні.

Цей проект зроблений не «під вибори», а надовго. Зрештою, як і всі соціальні проекти, які я започаткував та розвиваю роками й навіть десятиліттями в нашому районі.

Як і в кожній соціальній мережі, Ви зможете тут «поселитися»: створити власний профіль, знаходити старих і нових друзів, висловлювати своє ставлення до побаченого на сайті, брати участь у дискусіях, пропонувати нові теми для обговорення і ще багато різного.

Отож, спілкуймося! Завітайте на okrug219.org.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,выборы 2012,Бондаренко,вибори -2012,округ 219
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.