УВАГА! “Тарасова Правда” (http://taras-ua.com ) оголошує конкурс!

18 лютого 2013, 10:22
Власник сторінки
Головний редактор газети, сайту "Тарасова Правда"
0
418
УВАГА! “Тарасова Правда” (http://taras-ua.com ) оголошує конкурс!

УВАГА! Інформаційий портал “Тарасова Правда” (http://taras-ua.com ) оголошує конкурс на краще журналістське розслідування!

“Тарасова Правда” (http://taras-ua.com) закликає всіх “акул пера” взяти участь у конкурсі журналістських розслідувань, що висвітлюють корупцію, порушення прав людини, зловживання службових повноважень, розкрадання держбюджету й інших антизаконних дій громадян України.

Мета Конкурсу - донесення до громадськості об'єктивної та неупередженої інформації про незаконні, аморальні та антисоціальні дії службових осіб, чиновників, керівних посадовців та ін.;підвищення інтересу суспільства до розслідувальної журналістики; захистити право людей на гідне життя через викриття огріхів та зловживань в усіх сферах життя.

Головні умови - матеріал має бути оригінальним та раніше неопублікованим; розслідування має обов’язково стосуватися української проблематики і може торкатись економічної, соціальної, культурницької, політичної або іншої тематики.

Критерії:

  • значущість піднятого питання/проблеми;

  • зміна відношення людей до теми/результативність;

  • глибина доказової бази/аргументованість;

  • виявлення нових фактів;

  • виявлення причин, мотивів, зацікавленості.

Надсилати свої роботи на конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), регіоном роботи і мешкання.

 

Розслідування може бути подане українською або російською мовами, супроводжуватись аудіо-, відеозаписом, фотографіями. Термін подання матеріалів — до 20 січня 2014 року.

 

Щоб взяти участь у конкурсі, треба надіслати розслідування до “Тарасової Правди” на електронну адресу: mediallpua@gmail.com - одну публікацію, котра відповідає нормам жанру “журналістське розслідування”.

Переможець конкурсу отримає гідну нагороду: Перша премія – 20 000 гривень, Друга премія – 10 000 гривень, Третя премія –5 000 гривень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: конкурс,журналистское расследование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.