ЯМА – полювання на високопосадовців.

18 лютого 2013, 14:01
Власник сторінки
Політик. Депутат Броварської районної Ради. Голова депутатської групи "Антикорупційний контроль громади" .Член політичної
0
330
ЯМА – полювання на високопосадовців.

Ось зима показує останні фокуси, а наслідки її вже відчувають десятки та сотні тисяч водіїв. ( Кищук Олег )

Не тільки у містах, що розташовані на відстані сотень кілометрів від столиці та центральних автомагістралей пошкоджені дороги, а і у столиці,і у містах супутниках, таких як Бровари теж. І, я, вже не кажу, про звичайні «невеличкі ямки» на дорогах від яких, іноді міняють покришки. Я, кажу про «ЯМИ», які здатні одірвати колесо, чи зірвати бампер, а ще і порахувати зуби об кермо. Нажаль, ці штуки на дорогах достатньо часто зустрічають, але щось роблять, чомусь, тільки, коли «ЯМА»вполює десяток коліс та декілька бамперів, чи, як що плювальниці пощастить, і у неї, одразу потрапитьвисокопосадовець на особистому мерсі. Тоді, звісно, «ЯМА» буде знищена швидко та ефективно.

То ж, моя пропозиція до водії.Давайте, коли кожен зустріне таку «ЯМУ», просто заманювати до неї високопосадовців. А вже, як це зробити, думаю, всі ми креативні і при бажанні можна спробувати. Бо іншого шляху нема. Всім успіху у боротьбі з ………….!!!!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Бровари,Кищук Олег
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.