Опозиційний укус або Чому так кисло у парламенті?

20 лютого 2013, 15:29
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
193

Ми відверто втомилися чекати конструктиву від опозиційних тунеядців.

І знову ми не можемо почати працювати. І знову опозиція блокує трибуну.

        

Депутати від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ в абсолютній більшості щодня приходять до парламенту, щодня реєструють законопроекти – марно.

 

Нам просто фізично не дають працювати.

        

Ще раз зазначу, я абсолютно підтримую особисте голосування. Більше того, воно прописане у Конституції України! І розводити інсинуації з приводу того як саме голосувати – вже давно не має сенсу. Але ми знову  опиняємося у замкнутому колі – знаходяться нові і нові причини, аби не працювати. «Батьківщина» пропонує голосувати руками, «ударівці» хочуть ввести сканування сітківки ока чи відбиток пальця. Мене відверто дивує остання пропозиція. Яценюк за часів спікерства вже одноосібно, без згоди парламенту, вводив систему «Рада-3 – сенсорна кнопка». Результат знає вся країна – система не працює, скільки коштів на це витрачено невідомо і законність самого рішення про розробку системи «Рада-3» під великим питанням, над яким повинні попрацювати правоохоронці.

 

Ми відверто втомилися чекати конструктиву від опозиційних тунеядців.

 

Спадає на думку порівняння з вином. Пригадайте, чим довше його витримка – тим благороднішим, цікавішим воно стає.  Але чим довше у парламенті будуть мусувати тему особистого голосування, тим більше шансів перетворити найблагородніші цілі на «політичний уксус".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.