Чого варте слово парламентаря?

20 лютого 2013, 16:49
Власник сторінки
0
179
Чого варте слово парламентаря?

Особисто я вважаю, що слово парламентаря має бути гідним прикладом непорушності та фундаментальності для населення України.

Особисто я вважаю, що слово парламентаря має бути гідним прикладом непорушності та фундаментальності для населення України. Слово парламентаря завжди має буди підкріплено конкретними діями, задля його підтвердження. 

На жаль сьогодні про владна партія Регіонів, продемонструвала стабільність в своєму вмінні відмовлятись від домовленостей. Я не здивований, парламентарі від ПР кожного дня порушують свої домовленості з народом України про покращення життя вже сьогодні, що коштує їм відмовитись від якогось персонального голосування, питання якого не може навіть стояти перед людиною обраною депутатом Верховної ради. 

Міць слова парламентаря сьогодні залежить від нас з вами, саме з нашого мовчазливого погодження парламентарі не виконують свої обіцянки та не звертають увагу на волю народу. Треба кардинально змінювати систему взаємовідносин між депутатом та його обранцями. 

Ми маємо заставити парламентарів дотримуватись свого слова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: народ,слово,парламент,Україна,влада,політик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.