янучарская азазірія

22 лютого 2013, 09:35
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
8
янучарская азазірія

перукарські ідеології та дорожньо-путєйниє "технології"

Отож зайшов я вчора до перукарні "махєрской" ,вмостився   до крісла і тут молода пані(чи то гєвушка, чи то не гєвушка)почала наді мною ворожити. Вона спритно встигала одночасно працювати машинкою і ножицями ще дивитися тель-аввізор з росоєзыким серіалом ,перекидатися суржиком із подругами та теревенити по мобілці..в черговий раз хтось їй телефонує ..це синочок пятикласник зі школи (мені добре чути, бо я поруч)
діалог :
-здраствуй сына,как дєла ?
а її очі тим часом поглядають в ящик із серіалом ,де за сюжетом брат убив брата, а кохана від одного з братів втекла чи її вкрали і попала в будинок до некоханого ,якого вона сама колись ледь не вбила і який над нею знущався,забравши дитину ..щось таке по 1+1..про це  все я  дізнався тут же ж  в перукарні)
Так от:
-привіт мамо ,-відповідає синок-школяр українською
-паді дамой сынуля ,там папа ,паєшь чогось.
-та нє! мам, я не хочу ,ми з Пєтєю домовилися пограти в гру на комп"ютері.
-харашо ,шо ти сєгодня в школє получив?
-одинадцять !
-адіннадцать? по-англійскому ?.
-так!
-маладєц..добре піди паєшЬ і потом пайдьош до Пєті.
-ага мам !...
я тихонько сиджу ,бо мене стрижуть і собі думаю :оце ж скільки праці вчителька в школі вклала у душу дитині, щоб навчити її української мови, а мама за 1 хвилину все перебайсанила на суржик і вся шкільна праця насмарку ..сама ж дивиться отой дикунський серіал олігархічного виробництва для інтернаціоналістів ,бо більше "наш" бізнес за їхні подачки нічого не показує окрім новин та реклами українською.ой ,ні брешу ..взяли ще турецький серіал про Роксолану переклали рідною мовою оце й усе(я про це знаю ,бо моя жінка вже всі серії наперед передивилася в інтернеті російською і жалілася ,що там в росоперекладі Роксолану чомусь називають русской дєвушкой із КРЫМА за ім"ям Алєксандра?не дивно?от вам маленька перукарсько-ідеологічна замальовка про пересічну українку-перукарку ,що є затюканою та зашореною за помччю московшини.. 
або сидить зєлєнска жаба на інтерефірах і хоче щоб усі полюбили коміка-гоміка із НАШЕЙ РАШИ,а біля параши сидить кацап "вимірює кількість сміху" ,що видають жаба і гомік..а народ як той бомж в центрі студії випромінює перли з жовтої преси та затерті анекдоти ,бо 50 000 на дорозі ж не валяються.?.і так і сяк вивертають свої нутрощі назовні пропагандистськосміхотворним чином .
А інша германска жаба пхає нам тут 50% ідеологію про "паніманіє языков"..та спробувала б вона покрутити в ефірі оце в ПОЛЬШІ ,та на протязі хоча б одного тижня ..так телебачення б поляки рознесли вщент і більше не споминали..
А декотрі "розумники" ще сварять гаспадіна азірова-папєрєдніка папєрєднікау..але ж в той самий час на правильному росоязыкє пхають сюди проімперський та імперський "інтЭрнацЫональнЫй" продукт ,у якого, бачте,зовсім немає національності ..ОНО безнацЫ-Анальне і наднаціональне, оно во гундяєвском христє..
а ще одні сєвастопольські наркомани на кальосах пхають сюди так звані языкодавные, законодавные, прадавные та продажные акти від фсб для лохів,а їхні одеські напарники кідаловЫ рекламуть свою академію, пхаючи сюди так зване право і закон своєї, ними ж придуманої, "академічної" системи де за "5"-треба дати 500 гривень ,за"4"-треба дать 400 гривень, а за "3"-триста гривень..як в кідалово-рекламі сказано :"ви юристи !за вами "система і закон"..

Так є в нас державна інформаційна політика чи вона в дупі,де є ФАКТЫ,КОМСОПРАВДЫ,АРГОФАКТЫ т.п. "тєлєпузікі"..та кідалови на кальосах.???.

Про дороги я говорити взагалі не можу, бо це просто рай для совково-митно вихованих крадіїв.Воно(начхальнык) ліпше потратить 100 гривень на ямку ,а решту дев'ятсот покладе собі до кишені та ще поділиться з вище стоячим начхальством..і так буде "ремонтувати" ті дороги до безкінечности, аж допоки воно саме не орендує власну особисту яму один на два метри,самі знаєте де..
технологія багатошарового покриття ,коли на втрамбований грунт кладеться спочатку пісочок, а потім спеціальна водопропускна плівка, а потім ще гравій зверха і знову плівка, а потім більш дрібний гравій і знову водопропускна плівка,потім ще гравійчусік ; до того ж кожен шар трамбується спеціальним укладчиком; а вже потім асфальт кладуть ..так ні !У нас асфальт кладуть в грунтові ями і калюжі просто лопатами ..це така нова митно-союзна "технологія"..або мабуть треба на кожну дорогу по "лукашенкє" чи "янику" покласти ,щоб воно контролювало своє особисте бабло і як оте бабло закопують в асфальт,правильно чи ні?

про бойковишки,кальосахюндаї,кернесолавки ,сміттєбаки за ціною авто ви вже мабуть можливо прочитали в інших ЯЗЫКОвиданнях завойовників мого рідного інформаційного простору..який ДО останньої війни складав 85%,а за останні 68 років його ПОСУНУЛИ (бо саме воно б точно нікуди не посунулось),довівши номінально до 50%, а реально до 20-25%..
нас за "допомогою"віртуального простору знищують нас із вами реально і ментально і путінське та москвоцерковне бабло грають тут не останню роль ,а "наші " місцеві сраколизи ,що є падлом на їхнє бабло, їм допомагають ..

щоправда перукарки та дорожники цю статтю точно не прочитають..тєль-аввізор важливіше...авжеж!!!(канєшна,сурж.)..




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.