Про «Г» та «Ж» від Януковича

22 лютого 2013, 11:08
Власник сторінки
громадський та політичний діяч
0
299

Янукович у своєму «монолозі до країни» протягом 10 хв з’ясовував, чому у нас у країні повно «Г», але так мало «Ж».

 

Янукович у своєму «монолозі до країни» протягом 10 хв зясовував, чому у нас у країні повно «Г», але так мало «Ж». Та намагався довести шахтарям, що обовязково докладе всіх зусиль, щоб у їхньому житті «Ж» збільшилося.  О, якби він хоч на трохи часу вийшов із віртуального особистого життя, в наше реальне – побачив би: того «Ж» у нашому житті повно на розбитих дорогах, у недіючих судах, у цінах, що невпинно зростають, у зарплатах, що не виплачуються, у безробітті. І водночас повно тих «Г», що безкінечно забезпечують це «Ж»…

А наштовхнуло «покращувача» на філософські роздуми про «Г» та «Ж» заздалегідь підготовлене запитання від шахтарів:  «Коли ж припиниться незаконний видобуток вугілля у підпільних копанках» (До речі, відповіді шахтарі не отримали).

У вугільній промисловості дійсно є маркування вугілля літерами: марка - «Г» та марка – «Ж». Але ці технічні назви не мають жодного стосунку ні до проблеми підпільних вугільних копанок, ні до тих повних «Г» та «Ж», які так настирно щоденно збільшує у нашому житті Янукович.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.