Доля дитячого центру "Молода гвардія" під загрозою!

23 лютого 2013, 09:58
Власник сторінки
0
193
Доля дитячого центру  Молода гвардія  під загрозою!

Відомий дитячо-оздоровчий центр "Молода гвардія" на порозі екологічної катастрофи.

Відомий дитячо-оздоровчий центр "Молода гвардія" на порозі екологічної катастрофи. Основна загроза - це забруднення моря гниючими водоростями, які утворились в наслідок зупинки циркуляції води в Одеській затоці. За результатами перевірок екологічних інспекцій в воді виявлені небезпечні для життя людей бактерії, які унеможливлюють відкриття купального сезону. Море перетворилося на суцільну чорну субстанцію з дуже не приємним запахом.

Причиною катастрофи стало будівництво в сусідньому селі Крижанівка двохсотметрового кам'яного пірсу, який має виконувати роль берегоукріплення сповзаючих склонів. Споруда стала на заваді течіям, які проходять вздовж узбережжя та чистять його. Люди обурені наслідками, які спричинило будівництво пірсу та неодноразово зверталися за допомогою до керівників відповідних державних органів області та міста, на що отримали відписки, що всі документи на виконання робіт в Крижанівської сільської ради є. Як відпочивати дітям біля гниючого моря незрозуміло. Політична партія УДАР уважно слідкує за розвитком подій навколо Молодої гвардії та не дозволить державним органам "спускати на гальмах" екологічно небезпечну справу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.