УДАР  запобіг  першому  удару.

24 лютого 2013, 20:17
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
226

Блокування парламенту – це тактична гра «регіоналів» в досягненні стратегічної мети у 2013 році – вибори мера Києва відтягнути на відпускний період (липень-серпень) чи перенести на наступний рік.

  Після «наводящего» зізнання (21 березня) лідерів «Опозиції об’єднаної»  про те, що немає потреби вночі блокувати трибуну Верховної Ради, яке було зроблене після заяви Кличка про явні наміри Партії регіонів силового розблокування, УДАРу не залишилося сенсу блокувати парламент і далі, бо "опозиціонери" зрадять його (як зрадили у 2006 році Ющенка), а потім звинуватять в безсиллі і недієздатності.

  Переконаний, що майже всі заяви Ганни Герман, як члена партії,  провокативні, але на цей раз її вуста «глаголили істину»: «Йому (Кличку) кинули гачок, і він проковтнув. Тепер буде думати, як із нього вийти…Тепер Яценюк зможе чужими вустами поширювати месидж про те, що Кличко вміє тільки бити, але не вміє думати»... Як бачимо, Кличко  гачок не проковтнув, за що йому великий плюс - він у цій ситуації розкусив задуми корумпованої ВР.

 Та Партія регіонів не була би більшістю, якби при кожному протистоянні у Верховній  Раді програвала. Нинішнє підігрівання блокування парламенту – це тактична гра «регіоналів» в досягненні стратегічної мети у 2013 році – вибори мера Києва відтягнути на відпускний період (липень-серпень) чи перенести їх на наступний рік. Тому й саморозпустилася до 5 березня...  І  знову ми жуватимемо свіжу  локшину, яку корумповані депутати вішатимуть на наші вуха.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.