Школярі в армії

25 лютого 2013, 15:30
Власник сторінки
0
193

Вирішив започаткувати гарну традицію. День Захисника Вітчизни військові Полку зв`язку відзначили з школярами місцевої школи №20.

Солдати влаштували екскурсію навчальними класами та казармами, ознайомили з парком автомобільної техніки та дали скуштувати солдатського пайку у столовій. А ще домовились про спільне святкування 50-річчя школи.


 У полку зв’язку учні ЗОШ №20 гостюють  не вперше. Кажуть, і раніше охоче приходили вітати солдат з іншими святами. Втім візит, у День Захисника Вітчизни став для старшокласників особливим. Зв`язківці влаштували школярам екскурсію найпотаємнішими куточками військової частини.

Радий  такому молодому "поповненню", яке цікавиться особливостями військової служби, і командир Полку зв’язку 13 армійського корпусу, полковник Сергій Потапов.

За півтори години гостин військові продемонстрували школярам не тільки умови роботи, навчання, а й побут солдатів. Проте найбільше емоцій в учнів викликала прогулянка парком бойової техніки. Відвідали вони і солдатську столову.

Не залишились без привітань  і військові. Старшокласники ЗОШ №20 подарували їм власноруч зроблені вироби та смачного торта.

Серед учнів навчального закладу чимало дітей військових, зокрема і військовослужбовців Полку зв`язку, — наголосила директор загальноосвітньої школи  №20 Ніна Сукач.  Всі вони не тільки люблячі батьки, а   й активісти батьківського комітету. Зокрема, і колишній військовослужбовець полку, ветеран  Олександр Зайчук.  

Налагодити тісну співпрацю Полку зв’язку з місцевою школою я взявся нещодавно, так як допомагаю  військовій частині вже не перший рік.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.