Андрій Мельничук: Кияни вимагають припинення політичних репресій.

26 лютого 2013, 13:18
Власник сторінки
0
191

У понеділок, 25 лютого, Київська міська організація партії «Фронт Змін», та київські активісти приєдналась до багатотисячного марш – протесту «Кияни проти політичних репресій!» Об’єднаної опозиції В

Марш протесту почався з Європейської площі, далі учасники вирушили по вулиці Грушевського, Шовковичній та Інститутської вулицями до Майдану Незалежності. На сходах біля монумента Незалежності була створена імпровізована сцена, з якої до зібрання звернулися політики. Перед учасниками виступили лідери фракції ВО «Батьківщина» та народні депутати від опозиції .

Учасники мітингу прийняли резолюцію, в якій звернулися до глави Європейської Комісії та до представників країн-учасниць саміту «Україна-ЄС» із закликом підтримати Україну в її прагненні до асоційованого членства в Європейському союзі та спрямувати зусилля на звільнення опозиційних лідерів. Мітинг завершився символічним перфомансом: на площі розгорнули стилізований прапор Євросоюзу і відтворили входження України в ЄС. Після цього учасники протестного маршу виконали гімн України і завершили акцію.

«Ми зробимо все можливе для того, щоб привернути увагу української і світової громадськості до подій, які змушують українців боротися за свої права власними силами. Від тепер будь-які кроки на цьому шляху ми вважаємо законними, адже демократичного правосуддя в Україні майже не існує. Саме тому свою свободу, українці повинні захищати самостійно. Тож, ми заявляємо про готовність боротися за європейську перспективу для України. Та тільки за підтрімки українським народом, можна домогтися справедоливого покарання для урядовців та представніків судової влади, які брали участь у сфальсифікованих судових процесах над політв'язнямі, знущаннях і тортурах над ними. Такі дії влади це виклик державі, яку відтепер не можна вважати правовою». - заявив голова київської міської організації політичної Партії «Фронт Змін» Андрій Мельничук.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.