В білоцерківській міськраді між ПР і БЮТ зговір?

26 лютого 2013, 19:10
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
369
В білоцерківській міськраді між ПР і БЮТ зговір?

Опозиція в білоцерківському міськвиконкомі потрапила під скорочення

Не так давно міськвиконком поповнився представником від "підрахованого" народного депутата Чудновського, але цим "сюрпризом" перетурбації в виконавчому комітеті не закінчились.

У четвер, 14 лютого, депутати міської ради зробили «подарунок» своєму виконавчому органу – із думками «вас стало трохи занадто» сесія прийняла рішення про скорочення чисельного складу виконавчого комітету. Під «роздачу» попали Микола Котушенко, Богдан Яременко, Сергій Челноков. Їхній колега, свободівець Олександр Хозєєв, прийняв рішення написати заяву про вихід зі складу цього органу. А тепер сенсація: депутати фракцій «Батьківщина», «Фронт змін» голосували «ЗА» це рішення разом із фракцією Партії регіонів! Серед людей уже поповзли чутки: «ЗГОВІР». Пояснити логіку депутатів важко. Так можна усіх під скорочення пустити, залишивши у виконавчому комітеті міського голову та його заступників – нехай працюють.

Дванадцятого лютого відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Василь Савчук. У ході засідання членами виконавчого комітету було затверджено план заходів з підготовки та відзначення у м. Біла Церква 1025-річчя хрещення Київської Русі. Хотілося б, щоб урочисті заходи не були монополізовані лише УПЦ МП.

Також було взято до відома інформацію про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до виконавчого комітету Білоцерківської міської ради в 2012 р.

На засіданні члени виконавчого комітету прийняли рішення про створення робочої групи з питань реформування галузі охорони здоров’я м. Біла Церква, про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення та затвердили заходи щодо посилення соціального захисту колишніх політичних в’язнів, репресованих і членів їхніх сімей в м. Біла Церква на період до 2015 р.

Під час засідання виконавчого комітету також було затверджено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію випусків зливової каналізації в районі центрального пляжу та в районі вул. Водопійна, капітальний ремонт Білоцерківських загальноосвітніх шкіл №3, 4, 11, 15 і дошкільного навчального закладу №13, надано дозвіл на розробку проектно-кошторисної документації з відновлення гідрологічного режиму та екологічного стану р. Протока з метою захисту від підтоплення присадибних ділянок і житлових будинків в м. Біла Церква та розглянуто ряд інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

Ми продовжуємо стежити за роботою виконкому і досліджуватимемо таємниці «білоцерківського двору».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,Біла Церква,міськвиконком
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.