СЕНСАЦІЯ!ОБАМІ НАЙБІЛЬШЕ ДОПОМОГЛИ УКРАЇНКА ТА ВІДСУТНІСТЬ СЕКСУАЛЬНИХ СКАНДАЛІВ

01 березня 2013, 21:39
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
380

МОЄ Ж ПЕРЕДБАЧЕННЯ ПОВТОРНОГО ОБРАННЯ ОБАМИ МОЖНА ПОДИВИТИСЯ ЗА 6 ЛИСТОПАДА МИНУЛОГО РОКУ В ПЕРЕДАЧІ КАНАЛУ ЕРА" ДОБРОГО РАНКУ,УКРАЇНО"" :)


СЕНСАЦІЯ!ОБАМІ НАЙБІЛЬШЕ ДОПОМОГЛИ  …УКРАЇНКА ТА РУСЬКИЙ,ТА…СЕКСУАЛЬНІ СКАНДАЛИ


 


          Коли Обама програв свої перші вибори в Сенат штату,у нього не вистачало грошей навіть прилетіти із Ілінойса  в Нью-Йорк на свято Демократичної партії,бо його кредитна карточка через тотальну заборгованість не приймалась. А коли він все ж зміг дістатись до столиці лоукостом і завести із багатими товаришками по партії розмову про спонсорство його кар»єри,то як пише в біографії «Барак Обама» Девід Мендел, вони йому спочатку натякали на сексуальні романи,хоча й знали ,що він вже одружений на Мішель.

    Між іншим,і дружина в той період йому настійливо радила покінчити з партійною кар»єрою,щоб зберегти сім»ю від остаточного розорення. Та він попросив Мішель дати йому останній шанс .І на «другому диханні» спробував заповзятливо знайти найбагатших щедрих спонсорів. І перший,хто протягнув йому руку допомоги,була володар «незліченного багатства» Пені Пріцкер, прадідусь якої- вихідець із України Микола ще в 1902 році відкрив в Чикаго юридичну контору. «Чотири покоління родини,-пише Девід Мендел,- наполегливо нашаровували статки за допомогою фінансових спекуляцій ,отелів «Хайятт» та всього іншого,що приносить прибуток. Клан замкнутий,сімейний,однак такий,що не цурається філантропії. Несбіт (друг Барака) розумів:вдасться Обамі продати себе Пенні Пріцкер -і він не лише отримає чималі кошти із цього джерела,але і пожне багатий врожай від ланцюгової реакції фондової мереж і,яка миттєво виникне ».

       І Барак  та Мішель Обама змогли  таки скласти враження на американку українського походження та її чоловіка під час відвідин разом із дітьми  їхньої вілли на березі озера Мічіган.

        А другим «політичним батьком» для Обами став його політтехнолог Девід Аксерольд,батько якого був російським емігрантом та психологом. Саме Девід визнав Барака страшенно талановитим. Але вважав,що час його ще не прийшов. Та Барак і його зміг переконати і створити достойну виборчу команду,яка змогла раз за разом перемагати  наймогутніших та найіменитіших суперників.

    А щодо сексуальних скандалів,то у всіх його суперників  за винятком Міта РОмні (і в таборі демократів,і в таборі республіканців),починаючи із часу виборів в Сенат США,виявилися кричущі проблеми в сексуальному житті із колишніми дружинами.А у Хіларі Клінтон-загальновідомий роман Біла із практиканткою Білого дому. У ОБами ж –взаємне кохання та його плоди –доньки Малайя та Саша.

    Тож мораль для майбутніх кандидатів у Президенти США та й України:любіть українок,бережіть родини та й не залазьте в сумнозвісну гречку J

    Політолог Володимир БОНДАРЕНКО

ф

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.