Цій людині знадобилося багато мужності, щоб сказати те, що він сказав

02 березня 2013, 22:15
Власник сторінки
0
823
Цій людині знадобилося багато мужності, щоб сказати те, що він сказав

Для того, щоб світ це почув.

Прем'єр-міністр Австралії знову зробив це!! Більш правдивих та відвертих слів політики ніколи не говорили ..
Цій людині знадобилося багато мужності, щоб сказати те, що він сказав, для того, щоб світ це почув. Врешті-решт, він висловив свою позицію з питань своєї і Австралійської ідеології.


Прем'єр-міністр Kevin Rudd (Кевін Радд) - Австралія

Мусульманам, які хочуть жити за законами ісламського Шаріату, в середу було запропоновано забиратися з Австралії, оскільки уряд вважає їх потенційною загрозою терористичних атак ..
Зокрема, Rudd розлютив австралійських мусульман в середу, сказавши, що він надає підтримку шпигунським агенствам, які здійснюють моніторинг національних мечетей.

Цитую:

"Іммігранти, А НЕ австралійці, повинні адаптуватися .. Прийміть це або не приймайте. Я вже втомився від цієї нації, яка схвильована, що ми ображаємо окремих людей або їх культуру. Після терористичних атак на Балі, ми відчули перенапруження патріотизму більшості австралійців. Наша нація розвивалася протягом двох століть боротьби, випробувань і перемог мільйонів чоловіків і жінок, які шукали свободу

В основному ми говоримо англійською, а не іспанською, не арабською, не китайською, не японською, не російською або ще якоюсь мовою!

Більшість австралійців вірить в Бога. Це не якийсь політичний імпульс правого християнського крила, а факт, тому що християни, чоловіки і жінки, заснували нашу націю, і це чітко задокументовано. Відповідно, це нормально - відображати це на стінах наших шкіл. Якщо Бог вас ображає, я пропоную вам вважати іншу частину світу вашим новим будинком, оскільки Бог - частина нашої національної культури.

Ми будемо приймати ваші вірування, і не будемо питати, чому. Єдине, про що ми вас просимо - щоб ви сприймали наші, і жили в гармонії і мирно насолоджувалися цим з нами.

Це - НАША КРАЇНА, НАША ЗЕМЛЯ, і НАШ СПОСІБ ЖИТТЯ, і ми надаємо вам можливість користуватися всім цим. Але якщо ви почали скаржитися, плакати, But once you are done complaining, whining, і вам заподіюють коліки НАШ ПРАПОР, НАШІ обітниці, НАША віра або НАШ СПОСІБ ЖИТТЯ, я надзвичайно підтримую вашу можливість скористатися перевагою ще однієї великої австралійської свободи: 'ПРАВОМ ВИЇХАТИ.

Якщо ви тут нещасні, тоді мершій їдте. Ми не змушували вас приїжджати сюди. Це був ваш вибір. Отже, приймайте країну, яка прийняла ВАС.

Можливо, якщо ми поширюватимо цей лист серед самих себе в Канаді, Великобританії та США, МИ насмілимося почати говорити вголос цю правду, і НЕ БОЯТЬСЯ ПРАВДИ.

Якщо Ви згодні, то будь ласка, ВІДПРАВТЕ цей лист далі, як можна більшій кількості людей, яких Ви знаєте. "

(С)

Я не обговорюватиму тут Бога та християнську релігію. Питання ж не в цьому)))
Замініть ці поняття на мову, право на історію і культуру... і отримаєте наші реалії. Паралель очевидна, тільки ж нам не мусульмани дошкуляють, еге ж? Тому, публікую пост у розділі "Україна".

Близький не той, до кого можна дотягтися рукою, а той, до кого тягнеться душа!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.