Сталіна вважають мудрим керівником. Він підніс СРСР до процвітання і могутності.

05 березня 2013, 12:26
Власник сторінки
0
432
Сталіна вважають мудрим керівником. Він підніс СРСР до процвітання і могутності.

Так вважають 34% опитаних українців. А 27% - згодні, що українці не зможуть обійтись без такого керівника, як Сталін. Такі результати всеукраїнського опитування, яке провів КМІС.

На міфологемах, які старанно створював відділ пропаганди ЦК компартії та відповідні управління ГПУ/НКВД/МГБ/КГБ  весьчас і трималася радянська система. Мовляв, нам потрібний Сталін, тільки він наведе порядок. От прийде і швидко відновить. Треба тільки трохи потерпіти, трохи почекати. Саме такі найширші сподівання були у радянських ширнармас, коли прийшов Брежнєв, Андропов, Горбачов. А на чому піднісся у Росії Путін? Він забезпечив собі височенний рейтинг за дуже стислий час. Очевидно, що на жестах а ля «великий вождь», на відновленні сталінського гімну, на осанні ККДБ і на байках про «ефективного менеджера». 
На данній фотці дуже легко уявити замість вождя - Віктора Пьодрища. "Десь на Донбасі..."

Спроба зліпити із Януковича образ «міцного господаря» - чи не просліджуються тут коріння зі сталінської доби? Чи не є нинішні адепти і апологети Сталіна кістяком «ядерного електорату» Пьодрища та Партії Ригіаналів? Як раз біля 30% за них і голосує...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.