Маразматики

05 березня 2013, 20:19
Власник сторінки
0
196
Маразматики

Тимошенко хоче бути присутньою під час судових слідчих дій у справі про вбивство Щербаня

Принаймні таке лепетав Плахотнюк – адвокат засудженої за злочин проти національних інтересів України.

"В усіх слідчих діях Юля Тимошенко вона вимагає своєї присутності, вимагає забезпечити їй можливість здійснювати свій захист, як це передбачено КПК", – гарячково переконував Плахотнюк, відповідаючи на запитання про позицію качанівської ув'язненої  щодо участі в допиті свідка захисту.

Ось тільки нездоланна проблема випала на покручену жіночу долю: підступні пенітенціарники перешкоджають ув'язненій захистити свою честь у суді. Так стверджує її дочка: "Учора ввечері керівник Качанівської колонії Ігор Колпащіков і лікар Стецюра прийшли до моєї мами і повідомили їй, що 15 лютого в 5:00 ранку її етапують до Києва на судове засідання, щоб вона збирала речі. Мама речі зібрала і вже о 4:00 ранку стояла біля дверей,  була готова до етапу, але за нею ніхто не прийшов. Працівники пенітенціарної служби проспали".

Прес-служба БЮТ також повідомила, що Женя була вкрай обурена таким безвідповідальним ставленням до ув'язненої: "З яких причин це сталося, чому її не поінформували про скасування поїздки, хоча вона вже була зібрана і стояла при дверях, невідомо".

Дивна ця парочка, як і їхня адвокатська братія: до київського суду так і рветься, а до харківського, де пів години їзди, - ані ногою.

Ба, більше: коли її поінформували, що карети подані, почала безперервно щось бубоніти собі під ніс.

Цілком уже больна.

А іще ці закордонні спеціалісти наполягають, щоб ув'язнену продовжували лікувати у провулку Балакірєва. А якби її ще до Нового року перевели на Академіка Павлова, 46, то сьогодні, не виключено, уже могла би брати участь у слідчих діях.

А так, як каже перший президент, маємо те, що маємо – неадекват конкретний.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GqMB1y_cPds

  .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.