БИЙТЕ ХЛОПЦІ ПИСКИ Й ДАЛІ. АБО ТАЄМНИЦЯ ПАРЛАМЕНТСЬКИХ ГОЛОСУВАНЬ

06 березня 2013, 18:38
Власник сторінки
0
334

про таємниці парламентського голосування


 

Бійки, ось що поки що виходить найкраще  в молодої парламентської партії Свобода. Як почали битися з міліцією до виборів, так і продовжили далі. Останні події з побиттям в Київській міськдержадміністрації, сутички в Ахтирці, бійки в обласних радах на Галичині, наочно демонструють незмінні методи поведінки  вже парламентської партії.

І це логічно. Навіщо сушити голову та розбиратися в законопроектах, робити  фаховий аналіз. Це ж так нецікаво, а головне не ефектно. Та й про це навряд чи напишуть чи покажуть в новинах, одним словом рутина. А побилися – от і герої випусків, от і симпатики задоволені, образ рішучих хлопців готових не словом, а – ділом відстоювати себе  знову й знову, яскраво пропагується з екрану.

 Правда останнім часом намітилися недоречні збої в формуванні світлого образу борця та патріота, який живе думкою про Україну. І тільки потім – про себе. Ось пройшло повідомлення Тернопільської  обласної прокуратури про відкриття кримінального провадження проти депутата Свободи Михайла Головка. Мабуть, він чесно та заповзято боронив  Україну від  всіляких клятих ворогів, подумали ви, воював самовіддано з клятим олігархічним режимом. Та повинен розчарувати, все тривіально просто – свідомий патріот  в кращих традиціях своїх політичних опонентів кришував  одну бізнесову структуру. Просто перешкоджав вилученню документів господарської діяльності одного з товариств Гусятинського району.  Начеб то нічого нового не трапилося, досить традиційна ситуація. Та питання в іншому. Як в цьому випадку, так і в інших подібних ситуаціях  проти депутатів, учасників конфліктів, відкриваються кримінальні провадження. По суті, використовується давно відпрацьований  варіант приручення непокірних депутатів, коли проти них або їх близьких відкриваються кримінальні справи. А потім, під загрозою кримінального переслідування, найагресивніші противники стають слухняними ягнятами. Далеко не всі депутати готові повторити шлях Ю. Тимошенко. Та й цілком можливий  варіант, коли колеги по опозиції ніби випадково проголосують за зняття депутатської недоторканості.

Так щобийтесь хлопці далі! От тільки голосування по вкрай важливим та принциповим законам, може показати вкрай цікавий та несподіваний результат.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.