У Вінниці патріоти влаштували громадську обструкцію українофобу Гройсману

07 березня 2013, 13:49
Власник сторінки
0
241
У Вінниці патріоти влаштували громадську обструкцію українофобу Гройсману

за блокування спорудження у Вінниці пам'ятника Тарасові Шевченку

7 березня 2013 року у Вінниці місцеві обласна та міська організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" влаштували громадську обструкцію міському голові-українофобу В. Гройсману за блокування спорудження у Вінниці пам'ятника Тарасові Шевченку.



Акція відбулася поблизу школи №30 біля погруддя Кобзарю. Міські та обласні чинуші на чолі із міським головою В. Гройсманом, головою Вінницької ОДА І. Мовчаном, головою Вінницької обласної ради С. Татусяком прийшли покласти квіти до погруддя Т. Шевченку. В цей час свободівці розгорнули плакати з надписами: "Тарасу Шевченку на Театральній – бути!" та "Гройсман, руки геть від Кобзаря!" і зустріли чиновників скандуванням: "Гройсману – ганьба!"

Фактично виступи місцевих керманичів було зірвано, оскільки виступати під такий акомпанемент ніхто не наважився. Тому, хутко поклавши квіти, Гройсман і його почет поспіхом забралися геть. Після цього вінницькі патріоти влаштували свій мітинг і вшанували Великого Кобзаря.

Детальніше на відео: http://www.youtube.com/watch?v=OF3hXwyxNn0&feature=youtu.be,

http://www.youtube.com/watch?v=h_ReokgfEtY&feature=youtu.be.

Довідка: Міська влада Вінниці на чолі з В. Гройсманом усупереч громадській думці і попереднім законним рішенням органів державної влади Вінниччини ухвалила провокативне і антиукраїнське рішення встановити пам'ятник Т. Шевченку на площі В. Стуса. Міська влада проігнорувала численні звернення вінничан, які зібрали тисячі підписів на підтримку спорудження пам'ятника Т. Шевченку на площі Театральній. На сьогодні проведення конкурсу і спорудження монумента Кобзареві заблоковано.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.