Чоловічий обов’язок

08 березня 2013, 16:20
Власник сторінки
0
251

Чомусь всі звикли дарувати жінкам квіти та подарунки ледве не один день в році. Але 8 березня це лише дата в календарі.

А справжні чоловіки мають радувати увагою та турботою жінок постійно. Це їхній обов’язок.


Принаймні з такими переконаннями мене виховували батьки, цьому я вчу свої синів. Однак вже традиційно на офіційному рівні жінкам приділяють увагу саме в перші дні весни. Останніми днями довелось побувати на багатьох заходах. Зокрема і на рейтингу "Жінка року". Проте найбільше запам`ятались відзначення свято краси й весни у Рівненському Полку зв’язку 13 армійського корпусу. Для жінок-військовослужбовців з нагоди 8 березня організували концерт за участю відомих виконавців, дарували квіти та найщиріші вітання. 

 

Свято 8 березня у військових не менш особливе, ніж День збройних сил. Адже у Полку зв’язку чимало військовослужбовців-жінок, які працюють на відповідальних посадах. Тому до урочистостей готуються заздалегідь. Не стало виключенням і цьогорічне свято. 

Найкращі працівниці військової частини отримали нагороди та подяки. Не обійшлося і без приємних подарунків. Ми з головою ради ветеранів полку Олександр Зайчуком на на правах гостей свята подарували квіти кожній жінці-військовослужбовцю. Ннеперевершені пісні військовим присвятили заслужений артист України Микола Маєвський та ектно-гурт "Дуліби".  



А також побажали, щоб вони почувались в першу чергу жінкою, а вже потім військовим. Щоб життя було сповнення хороших вражень, теплоти та любові. А поруч були лише справжні чоловіки, достойні офіцери.

На завершення щиро вітаю усіх представниць прекрасної статі з святом весни! Будьте завжди чарівні, добрі, розумні! А ми чоловіки обіцяємо вас радувати щодня! Дорогі бабусі, матусі, дочки та онучки - з святом!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.