Розмова про електронні книжки, і мої зокрема (анонс)

13 березня 2013, 12:55
Власник сторінки
0
238

14 березня 2013 р. о 18.00 Перша електронна бібліотека сучасної української книги »Кассіопея» презентує МОЛОДІЖНУ ЖІНОЧУ ПРОЗУ від Антоніни Спірідончевої

14 березня 2013 р. о 18.00
Перша електронна бібліотека сучасної української книги »Кассіопея»
презентує

МОЛОДІЖНУ ЖІНОЧУ ПРОЗУ
від Антоніни Спірідончевої

У програмі також розмова про становище електронної книжки в Україні (Олександр Костюк)
та молодіжне літературне середовище.

Презентація відбудеться за адресою:

Національний університет »Києво-Могилянська академія»,
Бібліотека Антоновичів, к. 15
вул. Сковороди, 2, м. Контрактова площа

 

Віртуальна бібліотека «Kassiopeya» надає он-лайн доступ до книжок сучасних українських авторів. Працюючи з обраними виданнями, користувач має повний функціонал для їх читання. Це і повноконтекстний пошук, і наближення тексту, і перегляд змісту, і закладки тощо.

Доступ до опублікованих книжок платний, проте, щоб не продавати кота в мішку, бібліотека надає можливість переглянути близько 20 сторінок книги безкоштовно, аби читач міг визначитись, чи цікава йому ця книга.

Антоніна Спірідончева – поетка і прозаїк, автор трьох книжок. Публікується на літературних сайтах, блог-сервісах, сайтах громадянської журналістики. Має публікації віршів та прози в »паперовій» періодиці, інтерв’ю та читання творів на радіо. Є учасником кількох літературних спільнот, бере участь у музично-літературних акціях, літературних читаннях.

Перша книжка »Весна-поетеса» (2009) була відмічена дипломом »Дебют молодого автора» книжкового ярмарку »Медвін-2009″. У збірку ввійшли переважно ранні поезії.

»Бізнес-провокація» (2011) – друга книжка автора. Роман написано російською мовою. Це стьоб над командами директорів, піаром та журналістикою.

»Малолітка» (2012) – книга про дівчат, які стають дорослими. Це збірка оповідань, об’єднаних молодіжною (здебільшого дівчачою) проблематикою і зібраних під однією обкладинкою.

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.