Про небезпеку олігархії та теорії безмежної приватної власності.

15 березня 2013, 17:39
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
533
Про небезпеку олігархії та теорії безмежної приватної власності.

"Олигархи ограбили страну. Их власть - это угроза национальной безопасности и причина обнищания народа. Пока существуют олигархи в Украине - здесь будет существовать уголовно - преступная власть".

У всьому є межа і баланс. Має бути також межа багатства і межа влади, її розподіл на гілки. Це надзвичайно важливо, щоб не допустити сучасної тиранії і рабства.
 Нижче подана ідея - це не комунізм, бо теорія майнової рівності є утопічною. Капіталізм і комунізм - це дві крайності, а істина, як розумний компроміс, завжди лежить посередині. Це основний філософський закон, дотримання якого необхідне також для успішного розвитку держави та людської цивілізації. 

Про небезпеку безмежної приватної власності та про небезпеку влади олігархів, як її закономірного результату. 


В Біблії написано, що основою гріха є грошолюбство. Це дуже ввічливо сказано, бо грошолюбство у найбільш потворній формі означає ненаситну жадобу до накопичення безмежних багатств. 
Загроза знищення всього людства виникає саме як результат світової системи експлуатації людей побудованої на: 

1 - ідеології необмеженої приватної власності. 
2 - правомірності величезних повноважень одної особи - президента, який є завжди представником найбагатших олігархів для захисту їх власності. 
3. Політичних партіях, які фінансуються найбагатшими (і тому мають переваги перед всіма іншими партіями) з метою привести до влади президента найбагатших.
--------------------------------------------------------------
Результат діяльності олігархів: 
- виникають замасковані під демократію тоталітарні режими, які фактично керовані фінансовими зажерливими монстрами, які нещадно експлуатують власний (та інші народи) і викачують ресурси держави з абсурдною метою накопичення капіталу;
- формується система державної влади та політично - правова надбудова суспільства, яка в першу чергу служить інтересам і хворій меті олігархів. 
- все більше людей стають біднішими, бо вони не витримують все більшого і більшого навантаження - росту цін та конкуренції в боротьбі за робочі місця, за виживання в умовах, які диктує ця сатанинська система панування олігархів. 
ВИСНОВОК, або які основні реформи потрібно зробити: 

1. Обмежити приватну власність (чи кількість грошей на рахунку одної особи) до, наприклад, 100 млн. умовних одиниць, але не робити хибну штучну "урівнялівку", як в часи СРСР. Таким чином можна ліквідувати саму можливість виникнення класу олігархів.

2. Реально розділити державну владу, її силові структури на незалежні - рівноправні гілки влади за рахунок обрання компетентних її керівників з конкретними повноваженнями і відповідальністю за конкретну ділянку - функцію державної влади. 
(тільки таким способом можна усунути саму можливість виникнення диктатури влади в особі одного царя - президента, як глави держави).

3. Заборонити партіям захоплювати владу. Взамін треба встановити підвищені інтелектуальні вимоги і сформувати необмежений корпус виборців, які будуть мати право голосувати від імені народу на референдумах, матимуть право бути обраними до органів влади відповідно до своєї компетенції та будуть контролювати владу.
---------------------------------------------------------------------
На закінчення.
Хто проживав за кордоном, той мабуть помітив моральну убогість капіталізму - цю нечувану деградацію суспільства, члени якого не бачать іншого сенсу життя - як погоня за багатством і задоволення своїх примітивних матеріальних потреб. В результаті цього і хижацької суті імперіалізму відбувається також варварська руйнація природи Землі, існує реальна загроза знищення всього світу. 

Останні докази: загарбницькі війни - падіння Іраку і Лівії з метою захоплення їх дорогоцінних нафтових ресурсів без яких економіки США і ряду країн Європи просто не здатні вижити. Зараз вони спонсорують заколот в Сирії та нагострили зуби проти Ірану - останнього незалежного від США володаря величезних запасів нафти. Вони кричать, що не допустять, щоб Іран мав атомну бомбу. Але це тільки формальна причина - чому капіталісти допустили створення її Північною Кореєю ? 

Внаслідок людської зажерливості та влади олігархії зараз світ опинився на грані третьої світової війни, яка не виключає застосування ядерних арсеналів. Ось Вам і доказ важливої біблійної істини.


Не забудьте поставити лайк, якщо вам сподобалася ця стаття.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: революция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.