ДРУЗІ!Ось що про мене написала майбутній журналіст Тетяна Миргородська:)

15 березня 2013, 18:52
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
553
ДРУЗІ!Ось що про мене написала майбутній журналіст Тетяна Миргородська:)

Визнаю,що занадто добрих слів я ще не заслужив...


ХТО ВІН,ЖУРНАЛІСТ ТА ПОЛІТОЛОГ ВОЛОДИМИР БОНДАРЕНКО
«Для людини з талантом і любов'ю до праці не існуєперешкод»
Людвігван Бетховен
Не так давно мені видалася чудова нагода познайомитися з дивовижною людиною. І справді дивовижною. Я навіть уявити не могла, що в одному чоловікові може вміститися скільки таланту, майстерності, наполегливості, розуму ...  Це не просто викинуті слова на вітер. Це слова підтверджені незаперечними фактами.
Володимир Олександрович Бондаренкоце не просто людина, а людина з великої літери. Він є дуже багатогранною та харизматичною особистістю. Без зайвих лестощів хочу заявити це людина котра може змінити світ на краще. Його головною особливістю є те, що він вкладає в справу котрою займається не тільки зусилля і час, але і всю свою без граничну душу.
Мені згадалась пісня Михайла Шуфутинського –Утки :
«Лечить - так лечить! Любить - так любить!
Гулять - так гулять! Стрелять - так стрелять!»
Він повністю віддається справі, яку робить. Якщо кохає то кохає в сим  серцем, якщо посміхається то посміхається щиро, а якщо працює то працює наполегливо. В ньому вирує безмежно багато життєвої енергії, котру він використовує на покращення життя всіх хто його оточує.  Це творча особистість котра дивиться на світ серцем. Свою щирість він передає в захопленні фотографувати. Як зазначала Влада Прокаєвапрезидент фонду «Обдаровані діти України»:
«Володимиру Бондаренко я б  довірила своє зображення, бо я знаю що він дуже щирий, відповідальний і він з повагою відноситься до людей. Ця людина несе прекрасну позитивну енергію»
Фото відображає вигляд людини, а фото зроблене Володимиром відображає її душу.
Не можу не згадати відгуки Володимира Рожка ректора Національної музичної академії «Володимир Бондаренко особистість творча і багатогранна»
Це не єдина його особливість. Зараз більшість людей знає Володимира Бондаренка, як українського Нострадамуса. Його прогнози досить точні і збуваються з великим відсотком. Що це дар чи клопітка робота?
Як зазначив Микола Байрак видавець журналу «Народний депутат»: «Гарний прогнозист це або дар божий, або це дуже розумна людина, яка вміє здійснювати синтез, аналіз і спостерігати життя на базі всього цього вималювати той шлях, яким піде країна те, або інше явище. Тобто прогноз в будь-якому випадку це або велика робота, або талант який надано з виші»
На мою думку Володимир Бондаренко має беззаперечний дар наданий йому з виші, але не можу випустити з уваги те, що це дуже розумна людина. Він має достатній багаж знать в різних сферах наприклад політології, журналістики, що дає йому з легкістю вирішувати складні на перший погляд проблеми, які можуть виникати в цих або інших сферах.
Якщо б наші політики могли спрогнозувати ті невдачі котрі їх спіткають в тій чи іншій ситуації, то напевне вони б їх спробували уникнути.А уникнувши цього робота ставала більш ефективною і приносила кращий результат. Але такий дар даровано не всім, лише особливим людям і серед них є Бондаренко.
Кожна людина працює на для того щоб досягти певний результат. Тільки отримавши його можна говорити про добре виконану роботу. Таких позицій притримується і Володимир Олександрович. На даному етапі він зміг досягти колосальних результатів в області прогнозотерапії, політології, журналістики, фотографування та інших сфер.
Основними результатами в прогнозуванні виявилися, такі:
- Газета «Ваша Судьба» написала про с прогнозування  Бондаренком 8 лютого 2007 року дочасних парламентських  виборів, які відбулися  восени 2007 року.
- 30 березня в інтерв’ю радіостанції ВВС Володимир Олександрович передбачив, що Президент Віктор Ющенко згодом розпустить Верховну Раду.
- 27 вересня 2007 року  на прес-конференції  в УНІАН політолог передбачив усі політичні партії, які пройдуть до Верховної Ради, заявивши, що Соціалістична партія на чолі із Олександром Морозом не потрапить до парламенту, що і підтвердили результати дочасних парламентських виборів.
- Особливим досягненням був прогноз про обрання Барака Обами на наступний строк президента за багато місяців до цього.
- А також обрання на другий строк президентом Франції Жака Ширака, а раніше – обрання саме у першому турі Президентом Російської Федерації Володимира Путіна, Президентом Молдови – Володимира Вороніна, Президентом Південної Кореї – Кім де Джуна та Президентом США – Джорджа Буша молодшого. Також слід зазначити, що його прогноз стосовно обрання спікера Володимира Михайловича Литвина точно підтвердився.
На мою думку це дійсно дивовижно, адже дуже мала кількість людей може розповісти про такі точні прогнози, які збуваються з неймовірним відсотком.
Це досягнення лише в одній галузі. А також Володимир Бондаренко став єдиним українським іміджмейкером, діяльність якого була офіційно визнана Експертною Радою акції «Лідер народної довіри», структури, яка занадто цінить власну репутацію, аби співробітничати аби з ким… як зазначила газета «Секунда»
В своїй журналістській кар’єрі Бондаренко досяг багато успіхів. Він має достатню кількість написаних оповідань, статей котрі є дуже цікавими та захоплюючими.
Фотохужній сфері він має досить велику колекцію різноманітної тематики фотографій, котрі дійсно дивують та захоплюють. Його захоплення розділяють та підтримують багато відомих людей. Наприклад Влада Прокаєва, Володимир Рожко, Дмитро Чекалкін Директор студії «Діва-продакшн»,Вольдемар Яворский заслужений художник України та багато інших.
Досить багато людей хочуть зустрітися та поспілкуватися з ним. Наші відомі співаки, політики, популярні журналісти та телевидучі, режисери, спортсмени, а також творчі люди.
Після знайомства з Володимиром Бондаренком я дійсно розумію прагнення цих людей до зустрічі з ним. Духовне збагачення, чудовий настрій та позитивний настрій гарантований кожному хто матиме змогу поговорити з цією людиною.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.